strand fürdőruha bikini Nyár cipő utazás stílus
Mondd meg, hova utazol, és megmondom, hogy milyen fürdőrucit vigyél magaddal! De ha idén csak a Balatonig jutsz el, akkor is becsempészheted álom úti célod hangulatát a nyaralásba!

Bár barnulni a legjobban bikiniben lehet, 2017 mégis az egyrészesek éve is, szóval ne csak egy szál bikinit pakolj be a bőröndödbe!

Tanzánia / Afrika

"Párduc, oroszlán, gorilla..." Vigyázat, jön a szavanna úrnője! A geometrikus és etnikus minták már magukban a forró Afrika hangulatát hozzák, de tovább fűszerezheted a megjelenésedet néhány karkötővel és egy turbánnal.

Forrás: Calzedonia/Stradivarius/Getty

Tipp:

Cipőből is válassz természetes anyagút: a háncstalpú espadrillesből idén a flatform a menő.

Acapulco / Mexikó

Színkavalkád elbűvölő részletekkel: kövekkel, gyönggyel és különböző rátétekkel, de még a sombrerók fontos kiegészítői, a pomponok sem hiányozhatnak a bikinikről! A kezedből pedig egy fincsi koktél!

Forrás: Calzedonia/Humanic/Deichmann

Tipp:

Egy lapos talpú, színes saruval és egy csinos, ujjatlan ruhával már mehetsz is a partra.

Olasz Riviéra / Olaszország

Az itáliai strandokon tombol a retró láz! Az 1960-as évek dolce vitáját idézik a magas derekú bugyik, a masnikkal és fodrokkal tarkított, vállpánt nélküli fazonok. A pöttyök, rózsák és csíkok a mélyen dekoltált kivágásoknak köszönhetően életre kelnek.

Forrás: Calzedonia/Getty/Deichmann

Tipp:

Csini fürdőrucidat egy látványos kalappal, éktalpú szandállal és egy dívás napszemüveggel egészítsd ki!

Copacabana / Brazília

Rio de Janeiro csodálatos tengerparti strandja ezúttal pompázatos virágok képében és érzéki vintage stílusú bikinikben születik újjá. A sokat mutató, nőies darabokhoz fújd be a hajad egy kis tengervizes spray-vel, hogy lágyan omló, hullámos frizurát kapj.

Forrás: Calzedonia/Stradivarius/Zara

Tipp:

Lépj bele egy háncstalpú papucsba, és fond bele a kedvenc kendődet a hajadba!

Honolulu / Hawaii

Zamatos gyümölcsökkel, fluoreszkáló növényekkel és hatalmas virágokkal hívogat a Csendes-óceán közepén elhelyezkedő üdülőparadicsom. A vibráló árnyalatok és az egzotikus minták tele vannak élettel, a színes napellenzők és mókás táskák pedig még vidámabb irányba terelik őket.

Forrás: Calzedonia/Zara/Getty

Tipp:

Tűzz a hajadba virágot, és köss a derekadra egy strandkendőt! Aloha!

Santa Monica / Kalifornia

A hullámokon táncoló napfény ragyogását jelenítik meg a metál felületű, illetve flitterekkel kivarrott bikinik és úszódresszek. Bizony, a '80-as évek sci-fi világa a nőiességgel vegyítve ilyen futurisztikus remekműveket eredményez!

Forrás: Calzedonia/Getty/Sportfactory

Tipp:

A szuperstílusos fazonokat megbolondíthatod egy szexi övtáskával, tornacipővel és baseball sapkával!

Queensland / Ausztrália

A kenguruk földje nemcsak kalandtúra imádóknak, hanem a búvárkodás szerelmeseinek is tartogat meglepetéseket. Bármelyik csoportba is tartozol, egy sportos fürdőruci jó barátod lesz. A katonásan sorakozó pántok, fűzők és a hálós felületek nagyon izgalmasak. Ne csüggedj, ha nem vagy még elég barna, egy khakiszínű fürdőruha nem mutat sápadtnak!

Forrás: Calezdonia/Birkenstock/Getty

Tipp:

Fegyverkezz fel egy vastag pántos papuccsal és egy tükrös napszemüveggel!

5 dolog, ami bizonyítja, hogy igenis LÉTEZIK uszodai divathttp://www.she.hu/stilusszunet/20170713-uszoda-divat-furdoruha-papucs-smink-frizura-uszosapka-mit-vegyel-fel-outfit.html

Nyitókép: Calzedonia

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.