Harisnya kalauz tavaszra - Antóniától ;)

Ha azt kérdeznétek, milyen harisnya divatos egész évben, akkor rögtön rávágnám, hogy a fekete. Persze, mi más? Az örökzöld klasszikust semmi nem tudja überelni, hiszen mindenhova bevethető, elegáns, szexi és tuti, hogy neked is van legalább egy a szekrényedben.

De most ne az egyszerű fekete nejlonharisnyáról beszéljünk, hanem azokról a darabokról, amelyek segítségével megmutathatod a világnak, hogy ki is vagy te! Lassan itt a jó idő, előkerülnek a rövidebb szoknyák, és egy kis kreatív csavarral bármilyen fekete outfitet feldobhatsz. A játékos pöttyök, aszimmetrikus minták és kacsintó szemek vagányak, fiatalosak és jó kedvre derítenek!

Forrás: Calzedonia

A longuette, vagyis a combfix hatású, áttört mintájú harisnya nagyon szexi, főleg ha tüllel van kombinálva! Egy kis masni vagy a combokon végigfutó pillangók elhozzák a tavaszt.

Forrás: Calzedonia

 

Forrás: Calzedonia

Az áttört csipke motívum minden korosztálynak a kedvence, és hát valljuk be: kevés dolog van, ami szexibb, mint a revük világára emlékeztető csipkés harisnya és egy fekete stiletto kombinációja. Ha egy "hétköznapibb" csavarra vágysz a fekete szoknyádhoz, akkor válaszd a vádli résznél fűzőként felfutó, masnis verziót!

Forrás: Calzedonia

Imádom a Calzedonia darabjait, mert nemcsak ötletesek, de nagyon sok modell totális testformáló hatással is bír! Ez nem hátrány, sőt egyenesen isteni érzés, ha belenézel a tükörbe, és égig érő lábakat látsz. ;)

Forrás: Calzedonia

Tippek, hogy a harisnyáid sokáig tudd viselni:

  • A harisnyát mindig langyos vagy hideg vízben öblítsd ki, kézzel!
  • Ne csavargasd, ne húzogasd és semmi esetre se szárítsd a radiátoron!
  • Ha egy mód van rá, ne tedd a többi ruha mellé a mosógépbe, mert tönkremegy!
  • Öblítés után inkább csavard bele egy frottír törölközőbe, az majd kiszívja belőle a vizet!
  • Tárold a dobozában vagy a többi harisnya között a gardróbodban!

 Nyitókép: Calzedonia

    Ezt olvastad már?