divat harisnyanadrág tavasz ajánló harisnya trend Szezon fejezd ki magad stílus
Ha azt kérdeznétek, milyen harisnya divatos egész évben, akkor rögtön rávágnám, hogy a fekete. Persze, mi más? Az örökzöld klasszikust semmi nem tudja überelni, hiszen mindenhova bevethető, elegáns, szexi és tuti, hogy neked is van legalább egy a szekrényedben.

De most ne az egyszerű fekete nejlonharisnyáról beszéljünk, hanem azokról a darabokról, amelyek segítségével megmutathatod a világnak, hogy ki is vagy te! Lassan itt a jó idő, előkerülnek a rövidebb szoknyák, és egy kis kreatív csavarral bármilyen fekete outfitet feldobhatsz. A játékos pöttyök, aszimmetrikus minták és kacsintó szemek vagányak, fiatalosak és jó kedvre derítenek!

Forrás: Calzedonia

A longuette, vagyis a combfix hatású, áttört mintájú harisnya nagyon szexi, főleg ha tüllel van kombinálva! Egy kis masni vagy a combokon végigfutó pillangók elhozzák a tavaszt.

Forrás: Calzedonia

Forrás: Calzedonia

Az áttört csipke motívum minden korosztálynak a kedvence, és hát valljuk be: kevés dolog van, ami szexibb, mint a revük világára emlékeztető csipkés harisnya és egy fekete stiletto kombinációja. Ha egy "hétköznapibb" csavarra vágysz a fekete szoknyádhoz, akkor válaszd a vádli résznél fűzőként felfutó, masnis verziót!

Forrás: Calzedonia

Imádom a Calzedonia darabjait, mert nemcsak ötletesek, de nagyon sok modell totális testformáló hatással is bír! Ez nem hátrány, sőt egyenesen isteni érzés, ha belenézel a tükörbe, és égig érő lábakat látsz. ;)

Forrás: Calzedonia

Tippek, hogy a harisnyáid sokáig tudd viselni:

  • A harisnyát mindig langyos vagy hideg vízben öblítsd ki, kézzel!
  • Ne csavargasd, ne húzogasd és semmi esetre se szárítsd a radiátoron!
  • Ha egy mód van rá, ne tedd a többi ruha mellé a mosógépbe, mert tönkremegy!
  • Öblítés után inkább csavard bele egy frottír törölközőbe, az majd kiszívja belőle a vizet!
  • Tárold a dobozában vagy a többi harisnya között a gardróbodban!
Tavaszi pillanatok és Antóniahttp://www.she.hu/stilusszunet/20170316-outfit-napszemuveg-taska-sal-tavasz-stilusos-oltozet.htmlAntónia slampos napjai - Mert állítólag van ilyen!http://www.she.hu/stilusszunet/20170123-outfit-ruhak-hetkoznapokra-mit-viseljunk-divattippek-slampos-napok.html

Nyitókép: Calzedonia

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.