tavasz öltözet outfit stílusosan tavasszal táska sál napszemüveg
A zsigereimben érzem: itt a tavasz. A hűvös reggelek és csípős szél sem tudnak átverni, máshogy süt a nap, a szellő kecsesebben kap bele a hajamba és nincs mesésebb a friss virágillatnál!

Mivel márciusi lány vagyok - ráadásul nőnapi -, így nem kérdés, hogy tavasszal vagyok legjobban elememben. Egész télen azt vártam: mikor ölelnek át az első langyosabb napsugarak, hogy feltehessem újra kedvenc napszemüvegeimet. A kávézók teraszai is hiányoztak, de lassan eljön az idő, hogy már nem kell róluk lemondanom!

Addig is a hatalmas üvegablakokon keresztül nézem a városi forgatagot. Ilyenkor megszűnik körülöttem a világ, átadom magam az ízeknek és kiélvezek minden pillanatot. Néha pedig arra vágyom, hogy egy kicsit elbújjak a nyüzsgés elől egy barátságos étterembe, ahol olasz hangulat, mennyei finomságok és illatos borok várnak. A Virtuoso Dine&Wine pont egy ilyen családias hely a Rózsadomb szívében, ahová akkor is érdemes beugranom, ha csak egy mandulatejes kávéra van időm.

Forrás: Hirling Bálint - Origo

A rohanással teli hétköznapokon inkább az egyszerűségre törekszem. Egy puha, kényelmes sötétszürke dzsörzéruhában reggeltől estig jól érzem magam: pont annyit takar, hogy bárhova fel tudom venni, nem szorít, az ujját fel tudom gyűrni és a színe miatt tényleg mindennel tudom kombinálni.

Vehetek alá nadrágot, hogy tunikaként hordjam, edzőcipővel és bőrdzsekivel a sportosabb arcát mutatja, ha pedig az elegáns vonalon maradnék, akkor színes magas sarkúval, hosszú kardigánnal és akár egy övvel dobhatom fel.

Forrás: Hirling Bálint - Origo

A nagykabátot napközben vékonyabb dzsekire vagy egy melegebb sálra cserélem, amivel rendkívül jól tudom ellensúlyozni, hogy nőiesebb csípőm van. A sálakkal lehet a legkreatívabban feldobni egy pofonegyszerű szettet, csak ismerni kell a különféle megkötési módok rejtelmeit.

Forrás: Hirling Bálint - Origo

A finom, vékony, apró kristályokkal díszített geometrikus ékszerek nem feltűnőek, de figyelmet követelnek, ha a napfény megcsillan rajtuk. A hosszú, gyöngyös, rojtos nyaklánc pedig lefelé irányítja a tekintetet, ezáltal optikailag nyújtja a felsőtestet.

Forrás: Hirling Bálint - Origo

A jelszó a kényelem, de ez nálam csakis stílusos részletekkel karöltve jelenhet meg. Ezt a szürkésbézs táskát és hátul fűzős térdig érő csizmát mintha egymásnak teremtették volna!

Ebben a táskában azt szeretem, hogy két kisebb oldalsó és egy nagyobb középső rekesze van, tehát sok mindent elnyel, mégis formájának és az arany részleteknek köszönhetően kecses és elegáns marad.

A csizmám sarka pont annyira magas, hogy extra kényelmes, a fűzéstől és a csúcsos orrtól pedig a lábam ujjáig csinosnak érzem magam. A ruha lekerekített alsó szegélye szintén visz egy kis pluszt a megjelenésbe.

Forrás: Hirling Bálint - Origo

A szett így is teljes, de én belevittem egy kis csavart a '70-es éveket idéző napszemüveggel és egy vintage rovar brossal, amivel a sálat akár meg is lehet tűzni. Tudjátok, ez olyan, mint egy hatalmas capuccino tetején a habra szórt fűszer.

A szokványos fahéj helyett néha érdemes kipróbálni valami újdonságot, például a szerecsendiót vagy a rózsaborsot. Én mindkettőt megkedveltem! ;)

Forrás: Hirling Bálint - Origo

Ruha: H&M


Táska: H&M


Csizma: H&M


Sál: H&M


Napszemüveg: Claire's


Nyaklánc: Blue Velvet


Gyűrűk, karkötők, fülbevaló: Bijou Brigitte, H&M


Kitűző: vintage

Nyitókép: Hirling Bálint - Origo

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.