Flitterek mindenhol - avagy hétköznapi csillogás

Te is hajlamos vagy azt gondolni, hogy a hétköznapok nem lehetnek olyan csillogóak, mint a hétvégék, igaz? Nos, a divat ezt rögtön meg is cáfolja, hiszen egy-egy flitteres darabbal könnyen és gyorsan emelheted az átlagos napok fényét. Elég csak ránézni a ragyogó csizmákra, szoknyákra vagy felsőkre és a borongós napokon máris jobb kedvre derülsz. Főleg, ha fel is veszed őket!

Forrás: Getty Images/Christian Vierig

Én is - mint minden nő - szeretem, ha van rajtam valami, ami csillog. Ami feltűnővé és különlegessé tesz, ami által rám szegeződik minden tekintetet. Az apró kis halpikkelyek pont ilyenek. Egy csipetnyi glamúr pedig ártani nem árthat!

A flitterben az a jó, hogy nem tudod túlzásba vinni, hiszen az aktuális hangulatodnak és az alkalomnak megfelelően dönthetsz, hogy mennyit szeretnél viselni belőle. Ha csak egy kis fényre vágysz, vagy kevésbé érzed magad gyakorlottnak a csillogásban, kezdésként egy robosztusabb sarkú bokacsizma vagy egy kisebb táska pont elegendő lesz.

Forrás: Europress/Getty Images

A tündöklő anyagból készült kedvenceket hordhatjátok pamuttal, farmerrel és kötött holmikkal, így még izgalmasabb lesz a végeredmény. A hétköznapi és az alkalmi darabok párosításához először bátorság kell, de te is belejössz majd és hidd el, le sem tudsz állni. De nem is kell, úgyis jönnek az ünnepek!

Forrás: Europress/Getty Images

Ha hozzám hasonlóan te is csillogás rabja vagy, adagolj nagyobb dózist a szettedhez!

A csíkok ennél nem is lehetnének ragyogóbbak. A nőiesebb részeken legyél kicsit óvatosabb, hiszen a fényes anyagok teltebbnek mutatnak.

Forrás: Europress/Getty Images

A réteges öltözködésnek köszönhetően játszadozhatsz, hol villanjanak ki a flitterek. Egy ruha alól kikandikáló alsószoknya vagy egy mellény alól előbukkanó flitteres garbó a kötött darabok káprázatos párja lesz.

Forrás: Europress/Getty Images

Van egy másik csoport is, azok a divatrajongók, akiknek a "túl sok" egyszerűen hiányzik a szótárukból. Ők bátran halmozzák a színes, a mintás és a fényes cuccokat - mindezt az ezüst flitterek segítségével, amik mindenhez passzolnak. Ráadásul férfi létükre. Ti mennyire vagytok bevállalósak? :)

Forrás: Europress/Getty Images

Nyitókép: GettyImages

Ezek is érdekelhetnek