divat Kék outfit ősz hideg színek Sárga tél pillanat fashion
Egy sütőtökös latte és a pesti napsütés - a téli belváros!   Kifelé megyünk az őszből és magabiztos léptekkel haladunk a tél felé. Az ősz élénk színei már eltűnőben vannak, helyüket átveszi a kopár szürke fák látványa és a szél is csípi az arcunkat. A ragyogó napsugár azonban nem enged, még tartogat egy kicsit meleg fényéből.

Ilyenkor késő ősszel, tél elején szeretek a legjobban inspirálódni, számomra ez az év legszebb időszaka.

Az évszak, amely a hulló falevelek mély, aranyló színeiről, a sárgák és a barnák ezerszínű palettájáról szól: fűszeres mustárról, pikáns curryről, narancsos sütőtökről és a gesztenyéről, na meg a karamellás forró csokiról.

Bekuckózás, gyertyafényes esték, ízletes vacsorák. Vagy városi céltalan bóklászás, kirakatnézegetés és egy sütőtökös latte a kedvenc kávézómban.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

Mikor megláttam ezt a kék-sárga szőrmestólát, tudtam hogy ez lesz számomra az idei ősz. A felhők és az aranyló nap. Az élénk színfolt a szürke városban. A kiegészítő, amivel tuti, hogy egyből kiszúrnak.

Ha pedig kék, akkor legyen farmer! A koptatott és szaggatott farmernadrág, illetve a farmering pont annyi hétköznapi vonalat ad az összképhez, amennyi kell, hogy ne mozduljak el a bundás-brilles irányba.

A meglévő darabokhoz jól passzol a camel színű kabát. A teveszín nem véletlenül annyira felkapott - az időtlen eleganciát és a nőies finomságot jelképezi.

Forrás: Hirling Balint- Origo
Fotó: Hirling Bálint- Origo

Bár a szőrmestóla magában is elviszi az egész szettet, a városban való szaladgáláshoz egy keresztben átvetett, feltűnő sárga válltáskát is felkaptam. A nőiességet egy csillogó statement nyaklánccal és pár csillogó arany gyűrűvel még tovább lehet fokozni. Na meg egy mustárszínű, velúrhatású tűsarkúval, vagy ha fázósabbak vagytok, akkor egy bokacsizmával.

Nektek melyik szín jelképezi az őszt?

Fotó: Hirling Bálint - Origo
Fotó: Hirling Bálint - Origo
Kabát: Orsay
Szőrmestóla: Zara
Farmering: H&M
Farmer: Zara
Nyaklánc: Zara
Gyűrűk: Bijou Brigitte
Táska: Stradivarius
Cipő: Deichmann

Nyitókép: Hirling Bálint - Origo

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.