kérés kibeszélő magazin pasi visszautasítás
Van az életben jó néhány olyan dolog, amelyről a férfiak hallani sem akarnak. Főként akkor rázza ki őket a hideg, amikor valamilyen kéréssel fordulunk feléjük. Most összegyűjtöttem azokat, amelyeket kérheti tőlük az édesanyjuk, a nővérük vagy az életük szerelme, bárki, süket fülekre fog találni.

A pasik nagyon szeretik hangoztatni, hogy ők független személyek, akiknek senki nem mondhatja meg, hogy mit csináljanak. Attól is frászt kapnak, amikor valaki utasítgatja őket vagy feladatokat oszt ki rájuk. Pláne akkor, ha ezek olyan kérések, amelyek kizökkentik őket a komfortzónájukból és maguktól soha nem tennék meg. Röviden: bármi, ami sérti az egojukat. Ha belegondolunk, rengeteg ilyen dolog van, most azonban elárulom, melyik az az öt, amire a saját érdekedben soha, semmilyen körülmények között ne kérd meg a pasidat.

pasi
A pattanások és a mitesszerek hasonló helyet foglalnak el a férfiak életében, mint a nők menstruációja: nem akarnak róla tudomást venni Forrás: Shutterstock

1. Intim termékek vásárlása

A pasik irtóznak mindentől, ami vér és ami arra emlékezteti őket, hogy a nők havi rendszerességgel menstruálnak. Már attól is kiborulnak, amikor a téma szóba kerül, hát még akkor, amikor az ehhez kapcsoló intim termékeket testközelből is megcsodálhatják. Elég egy, még nem használt tampon, ami véletlenül kiesik a táskánkból, máris sikító frászt kapnak, hogy azonnal tüntessük el azokat a szemük elől. A békesség és a zökkenőmentes együttélés érdekében ajánlatos a piros betűs napokat és azokhoz kapcsolódó kellékeket nem dörgölni az orruk alá. Az meg egyenesen kizárt, hogy őket küldjük el betétet vagy tampont vásárolni. Még a gondolattól is felmegy a vérnyomásuk. Hölgyeim, ha nem akarjuk életünk férfiját a világból is kikergetni, akkor az intim termékek vásárlását oldjuk meg mi maguk és semmiképpen se bízzuk ezt a feladatot rájuk. A magunk érdekében nem éri meg.

2. Pattanások és egyéb nyomkodnivalók

A pattanások és a mitesszerek hasonló helyet foglalnak el a férfiak életében, mint a nők menstruációja: nem akarnak róla tudomást venni. Ha a sajátjukról van szó, akkor sem igazán, de arról meg pláne nem, ha nekünk van. Ha van a hátunkon egy óriási pattanás, ami napok óta rajtunk éktelenkedik, inkább várjuk meg, míg magától kifakad és felszívódik, minthogy egy romantikus ölelkezés után a fürdőben életünk szerelmét kérnénk meg arra, hogy nyomja ki. Amellett, hogy gusztustalan, még libidóromboló is.

3. Ülve pisilés

A férfiak hajthatatlanok és egyáltalán nem rugalmasak a pisilés tekintetében. Nem értik meg, azzal, hogy azt kérjük tőlük, ülve pisiljenek, nem kiherélni szeretnénk őket, hanem magunkat megkímélni a fürdőszoba és WC takarításának kellemetlen részleteitől. Bárhogyan is próbálod őket kérlelni, hogy legalább egy próbát tegyenek, a válasz mindig ugyanaz lesz: Csak a kislányok pisilnek ülve.

4. Közös nyaralás az anyóssal

Az anyósok és a vejeik kapcsolatát senkinek sem kell bemutatni. Az esetek döntő többségében nem éppen zökkenőmentesek. A kötelező vasárnapi ebédeken, családi összejöveteleken kívül a férfiak igyekeznek kerülni a mamával való találkozást. Így szinte biztos, hogy soha nem mennének bele abba, hogy napokon keresztül kelljen az anyósukkal időt eltölteni. Pláne, ha egy nyaralást kellene erre feláldozni.

5. Szex hármasban

Itt most biztosan sok mindenkinek felcsillant a szeme és nem érti, miért írtam ezt a felsorolásba. Azért, mert itt nem arra gondolok, ami elsőként mindenkinek eszébe jut az édes hármasról, hogy plusz egy nővel gazdagodjon az együttlét, hanem hogy egy pasival. A férfiak imádnak uralkodni és birtokolni azt, amijük van. Ez igaz a hálószobában is. Azonban, ahogyan a mondás is tartja: Két dudás nem fér meg egy csárdában elv alapján, amint egy másik uralkodó hím is belép a képbe, a férfi elveszíti az erejét és kirekesztettnek érzi magát. Ezt pedig egyik férfi sem akarja érezni, így egy ilyen kérésre biztosan nem mondana igent.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.