kibeszélő vőlegény magazin eljegyzés lánykérés
Nyár van, ami kettő dolgot jelent. A közösségi oldalakon vagy esküvő vagy lánykérés jön velem szembe. Épp ezért gondolkodtam el azon, hogy szerintem mi számít cikis eljegyzésnek, már, ami a „mikort" érinti.

Tudom, hogy egy nő csak örüljön, ha megkérik a kezét, ha már egyszer a szokás úgy hozta, hogy fordítva nem működik a dolog – tehát nincs legénykérés, csak várakozás. De, attól még lehetnek elképzeléseink hölgyeim arra vonatkozóan, hogy miként NEM szeretnénk, ha előkerülne párunk kezéből az eljegyzési gyűrű.

lánykérés
Még lehetnek elképzeléseink hölgyeim arra vonatkozóan, hogy miként NEM szeretnénk, ha előkerülne párunk kezéből az eljegyzési gyűrű Forrás: Shutterstock

Íme az én listám, amikor szerintem ciki a lánykérés!

1. Nyaraláson

Tudom, hogy adná magát, hiszen együtt vagyunk, pihenünk, megy a lazulás ezerrel. De annyira kiszámítható! A tengerpart, naplemente, vagy épp egy hegyi tavacska partja... Neeee, kérlek légy ennél kreatívabb!

2. Párizsban

A szerelem városaként emlegetett Párizs már eleve megüti az ép gyomorral kibírható nyálassági faktort, nem kell még tetézni egy lánykéréssel, aminek hátterében ott magaslik az Eiffel-torony.

3. Esküvőn

Egy esküvői vendég alapszabálya, hogy nem terelheti el a figyelmet a menyasszonyról. Erre te komolyan ellopnád a fele show-t, hogy megkérd a kezem? Ráadásul a násznép minimum felét nem is ismerem – tapasztalat -, és azt se szeretném, hogy a vőlegény és az ara az én eljegyzésemhez asszisztáljon. Ez az ő napjuk!

4. Nyilvánosan

Étterem, utca, koncert? Eszedbe ne jusson! Nem kell, hogy vadidegenek nézzék végig életem legfontosabb döntését, arra meg pláne nincs szükségem, hogy ott örömködjenek, meg levideózzanak, aztán landoljak a TikTokon.

5. A születésnapomon

Bizony, szeretném az eljegyzésünket külön ünnepelni, nem pedig a születésnapommal együtt. Ráadásul a gyűrű így megint nem fog teljesen váratlanul érni, hiszen eleve számítok ajándékra, kedveskedésre.

6. Karácsonykor

A leggázabb időpont, hasonló a születésnaphoz, de annál egy fokkal rosszabb. Ne csináld!

7. A családunk előtt

Bírom a szüleidet, ahogy természetesen az enyémeket is, de ez túl bensőséges pillanat ahhoz, hogy az ő reakciójukat kelljen hallgatnom a háttérben.

8. Gyűrű nélkül

Értem, hogy hirtelen átvillan az agyadon, hogy én leszek a feleséged, de ne az esti fogmosás közben tedd fel a nagy kérdést - gyűrű nélkül. Egyszerűen nem teljes úgy az élmény.

9. Amikor full leharcolt vagyok

Nem arra gondolok, amikor nincs rajtam smink, meg a hajam sem áll jól – persze jó lenne, ha ezt is figyelembe vennéd. Elsősorban arra gondolok, ha például egész napos fejfájás gyötör, vagy épp megvan, és emiatt puffadok... Szeretnék felhőtlenül örülni, ha megkéred a kezemet, de hasgörccsel vagy migrénnel ez nem fog menni. Kérlek légy türelmes!

10. Veszekedés után

Értem, hogy megbántad és szeretnéd feloldani a köztünk lévő konfliktust, de ne egy gyűrűvel tedd. Ezzel sarokba szorítasz, ami nem fair. Oldjuk meg a belső kapcsolati erőnkből, s ha elsimítottuk a nézeteltéréseket, utána jöhet a lánykérés.

Szerinted melyik lánykérés a legcikibb?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.