megcsalás kapcsolat boldogtalanság kaland
Kétségtelen, hogy szexfüggő vagyok. Hogy ez betegség-e, vagy ilyen az alapszemélyiségem és -természetem, azt nem tudom. Kereken 10 pszichológusnál jártam már emiatt, hogy csináljanak velem valamit - de sajnos a próbálkozásaim hasztalanok voltak, mert az ösztön mindig erősebb...

Néha nehéz ezzel együtt élnem, hiszen vannak időszakok, amikor más sem jár az eszemben, mint az, hogy leimádkozzam a nőkről a bugyit. Állandóan ismerkedem, ami van, hogy megterhelő. Hiszen rengeteg időt, energiát emészt fel ez az állandó vadászat. De egy-egy sikeres akció után úgy érzem, megéri...

Az áldozataim nagyjából 80%-ban kapcsolatban élő hölgyek. Innen látom, hogy óriási baj van a kapcsolatokban, és férfiként bizony azt kell mondanom, hogy pont a férfiakkal van a legnagyobb probléma. Ha nem is minden esetben, de többnyire miattuk csúsznak el a párkapcsolatok. Persze nem azt mondom, hogy fehérmájú nők nincsenek - de többségében nem ez a jellemző.

Talán pasiként fájdalmas lehet ezt olvasni, ám erre akkor kellene gondolni, amikor nem tesznek meg minden tőlük telhetőt a kapcsolatukért. Amikor nem képesek küzdeni, pedig ez elsősorban a férfi feladata lenne. Azok a nők, akik nálam találják meg a nyugalmat és a törődést, többnyire ugyanazokról a dolgokról számolnak be és panaszkodnak.

Forrás: Shutterstock

Miért csalja meg a nő a férfit?

Azt mondják, hiába osztják meg a párjaikkal a gondjaikat, a pasik részéről sosincs értő figyelem. Csak legyintenek, sőt, sok esetben még fel is háborodnak, hogy minek szekálják, meg csesztetik őket. És ilyenkor jönnek a klasszikus mondatok, miszerint a nőknek semmi sem elég, meg semmi nem jó. Meg panaszkodnak a barátoknak, hogy az asszony egy sárkány.

A kapcsolatok halála egyértelműen a kommunikáció hiányán, avagy milyenségén múlik. Nem hinném, hogy több idő vagy energia lenne normálisan leülni és meghallgatni a feleségünket vagy barátnőnket, mint balhézni...

Eddig egyetlenegyszer buktam le, pedig közel félszáz nő fordult meg az ágyamban. Majdnem tettlegességig fajult a dolog, ám amikor a férfi lehiggadt, érdekes fordulatot vett a történet: egy barátság alakult ki belőle. Elmondtam neki, hogy mi a kedvese problémája, amit ő évekig nem hallott meg - vagy csak nem érdekelte. Azóta is együtt vannak, és ennek hatására rendeződött a házasságuk, hiszen ő is belátta a hibáit.

Csak figyelemre és törődésre vágynak

Ezért könnyebb ezeket a nőket ágyba vinni... Nem akarnak ők sokat, csak figyelmet és törődést - amit otthon lehet, hogy már évek óta nem kapnak meg. És az a bizonyos pohár egyszer csak megtelik. Az ő táplálékuk az érzelmek, és ez olyan, mintha éheztetnék őket. És mit tesz egy éhező? Ahogy alkalma lesz rá, enni fog. Nincs ebben semmi furcsa.

Ám én azt gondolom, hogy a nőknél a megcsalás már egy végjáték, ami után már nagyon nehéz megtartani őket. Ezért kellene addig tenni, amíg lehet, és amíg van miért. A férfi attól férfi, hogy tud küzdeni. A többi csak gyerekes játszma.

Aztán nyilván panaszkodnak nekem a szexről is. Sokan azt gondolják, hogy a férfiaknak sokkal inkább szükségük van az újra, a másra, mint a nőknek. Pedig ez nem igaz. Ők is szeretnék, ha ki lennének bilincselve, ha húznák a hajukat - vagy kinek mi az igénye, de rengeteg férj elzárkózik az ilyenektől. Vagyis otthon elzárkózik, nem úgy, mint máshol... Mert a feleségét, a gyermekei anyját valahogy nem tudja ezzel a szereppel azonosítani.

Bezzeg a titkárnőjét, a szeretőjét, valamelyik kolléganőjét igen. És így ő persze megkapja az erotika, az izgalom ezen részét is - míg a párja nem. Holott a párja is ugyanúgy vágyna rá. Sebaj... Addig jó nekem, amíg otthon nincsenek ilyen plusz dolgok. Mert amíg ezt ott nem kapják meg, addig megkapják tőlem - miután meghallgattam őket, és lelkiztünk egyet...

Maximilián történetét Tóth Zsuzsa jegyezte le.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.