Mi jövünk hölgyeim! Ezektől még a legjobb pasi is kiábrándító lesz

Korábban egy férfi olvasónk kifejtette, hogy „egy nő lehet akármilyen bomba testű, szőrtelen, hosszú és dús hajú, érzéki ajkú, ha mégis vannak olyan szokásai, amikkel pillanatok alatt lelombozza a férfit." Nos, hölgyeim, most rajtunk a sor!

Az, hogy a mellkasán, arcán vagy épp a fenekén lévő szőr tetszik-e, emberfüggő, de lássuk be, ha szeretjük is, nem mindegy, hogy mennyire ápolja. A szakáll nem csak abból áll, hogy hagyja a férfi nőni. Formálni, ápolni kell, különben csak egy nagy bozont lesz az arcán. Hasonló a helyzet a testszőrzettel. Én személy szerint kedvelem, sőt, totálisan kiábrándít, ha egy férfi borotválja, gyantázza a mellkasát, lábát, hónalját. A selymes popsiszőrt is szexisnek tudom tartani, de a vállon, háton lévőtől viszolygok. Persze ez én vagyok. Ami azonban biztos, hogy a szőrös test még jobban igényli az alapos tisztítást. Attól, mert egy férfi csak napi egyszer fürdik, ugye még nem lesz igénytelen, de egy igazán szőrös férfi jó ha reggel és este is lezuhanyzik, főleg nyáron.

Nézzünk most a kezekre. A fényesre polírozott körmök talán már túllépnek egy határt, de a kiszáradt, repedezett körömágy, a túl hosszú vagy épp tövig rágott körmök rémesen kiábrándítóak. Képzeld csak el, hova fog azokkal nyúlkáni... Jaj!

Forrás: Shutterstock

Az igénytelen külsőről még regényeket lehetne írni, de térjünk át a viselkedésre.

Én teljesen kikészülök például attól, ha mások jelenlétében már-már erőltetetten kifejezi, hogy az övé vagyok: fenék pacsi, váratlan csók, miközben valakivel beszélgetek egy házibuliban... stb. El tudom persze fogadni, ha valakinek ez bejön, de lecsupaszítva, ha egy férfi csak ilyen dolgokkal érzi magát biztonságban, akkor nincs elég önbizalma, ami kiábrándító.

Az udvariatlan viselkedés is szörnyen lelombozó. Nem kell, hogy mindig helyettem töltsön bort a poharamba, de ha nem nyitja ki előttem az ajtót, nem kérdezi meg az utolsó szem chipsnél, hogy kérem-e a felét, vagyis nem előzékeny, akkor felőlem nézhet úgy ki, mint Johnny Depp fénykorában, akkor sem fog megmozgatni.

Ám, ami talán a legkiábrándítóbb egy férfiban, az a féltékenykedés. Az a fajta, amikor ellenőrizget, bizonyos ruhadarabokat csak vele viselhetsz, bedurcizik, ha a barátnőiddel töltöd az estét helyette... stb. Ez gyakran párosulhat agresszióval, ami viszont már nem kiábrándító, hanem jel arra, hogy menekülj!

Nyitókép: Shutterstock.com