Pasi vagy. Könyörögve kérlek, ne szőrteleníts!

A pasim viccesen megkérdezte: akkor is szeretni fogom, ha szőrteleníteni kezdi a lábát? Azt feleltem, nem válóok, szeretni fogom - legfeljebb egy darabig idegenkedem majd a közelségétől. Hogy miért lenne sokkoló a számomra, ha ilyet tenne?

Láttál már valaha kopasz medvét? Vagy csupasz tigrist? Van, ami szőrösen természetes. Egy férfira kell a szőr. Persze, tisztában vagyok azzal, hogy evolúciós szempontból már nincs szükségünk rá. Ma már egy férfi is húzhat cicanadrágot - bocsánat, jégeralsót - a nadrág alá, szóval, nem azért szeretném megóvni a kedvesemet a teljes kopaszságtól, mert az egészsége miatt aggódom. Hanem azért, mert nekem így tetszik: dús hajjal, borostásan vagy szakállal.

"Szexpázsitja" nincs, de ha lenne, az sem zavarna, ahogy a szőrös karok és lábak sem. Ahányszor rövidre nyíratja a haját, vagy megborotválkozik, könnybe lábad a szemem, és kérek öt percet, amíg én és a szőr érzékeny búcsút veszünk.

Tudom, néha el kell válnunk egy rövid időre, mert sajnos nem mondhatom a pasimnak, hogy "Többé nem borotválkozhatsz!" Megértő vagyok. Gond nélkül elfogadom azt is, hogy nem tart magán "hónaljcicákat". Az viszont sokkolna, ha egy szép napon tükörsima idomok fogadnának, miközben letolom a nadrágját... Ha hűlt helye lenne a puha, vékony szőrnek, ami a combjait és a vádliját fedi. Lehet, ott helyben agyembóliát kapnék.

"Ennyi erővel egy masszív testalkatú nővel is összejöhetnék" - mondom neki, ő pedig sértve érzi magát, mert bántja az önérzetét. "Egy nő borotválhatja a lábát, de egy férfi nem?!" - kérdezi.

Forrás: Shutterstock

Hát édesem, megteheted, senki sem tart vissza tőle. Maximum a libidóm zsugorodik össze mikroszkopikus méretűre, de sebaj, majd legyőzöm a viszolygásomat. Láttam már olyan pasikat, akiknek simábban és tükörfényesebben ragyogtak a lábai a nyári napfényben, mint az én virgácsaim. Legyen: ha ettől érzik magukat szexinek, akkor ez így van rendjén. Épp elég önértékelési gonddal küzdő ember rohangál az utcán - hadd érezzék jól magukat a bőrükben!

Azt is tudom, hogy vannak nők, akiknek kifejezetten bejönnek a selymes képű, teflonbőrű férfiak. Olyanok, akik lézeres arcszőrtelenítésre járnak, és egy kanyi szőr sincs a testükön. Persze nekem, szőrpártinak rettentően idegen ez. Nem értem, hogy vonzódhat valaki az ilyen pőre csődörökhöz, de hát nem vagyunk egyformák.

Nem mondom, az már nekem is necces lenne, ha a jelenleginél dúsabb és vastagabb bozótos vonná be a kedvesem testét, vagy ha machetével kellene "útnak indulnom" szex előtt...

Azt hiszem, átmennék rajta egy villanyborotvával, hogy ideális méretre vágjam a gyepet - de akkor sem tolnám le az egészet. Ő viszont szereti feszegetni a határaimat, és "Akkor is szeretnél, ha...?" játékot játszik.

Csakhogy én rugalmasan állok ehhez, ahogy minden máshoz is. Bár majd' szörnyethalnék, ha az én férfias medvém túl modern pasivá válna, de - mindenki nyugodjon le a fenébe, főleg te, drágám, ha olvasod! - akkor is szeretném őt. A hülyeségeivel együtt is.

Nyitókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek