5+1 jel, hogy boszorkány vagy

Hiszel a természetfelettiben, érdekel a mágia világa? Nos, ez még nem elég ahhoz, hogy modernkori boszorkány lehess. Bizony, az ilyenfajta tudást csak fejleszteni lehet, de veled született képesség nélkül semmire sem fogsz menni. Lássuk hát, hogy mik azok a jelek, amik boszorkány mivoltodra utalnak.

Boszorkány nem csak nő lehet, ezt fontos előre leszögezni. Hívhatjuk őket vajákosoknak, táltosoknak, használhatják képességeiket jó, vagy ártó szándékkal, de semmiképp sem lehet csak tanulni. Ahhoz, hogy a környezetünkben lévő láthatatlan háttérvilággal kapcsolatot teremthess, egyfajta képesség birtokában kell légy.

5+1 jel, hogy te is boszorkánynak születtél

1. Az intuíciós képesség, vagyis, hogy előre megérzel dolgokat, egyértelműen a láthatatlan erőkkel való kapcsolat jele. Ide tartozik még az emberismeret is, ami a megérzés egyik fajtája: pár perc után tudod, hogy milyen emberrel is állsz szemben valójában.

2. A boszorkányok különösen érzékenyek a tárgyak, helyek és emberek energiáira, épp ezért gyakran tapasztalod, hogy bizonyos dolgok vagy személyek ismerősek, megmagyarázhatatlan kötődést vagy épp viszolygást érzel az irányukba.

3. Képes vagy önmagadat gyógyítani. Ennek mértéke természetesen személyenként változhat, de minden boszorkány képes az öngyógyítás egy bizonyos fokára. Ebben az esetben nem gyógyfüvekről, hanem a gondolat teremető erejének használatáról, valamint a test és a szellem szoros kapcsolatának létrehozásáról van szó.

Forrás: Shutterstock

4. Gyakran érzel, hallasz, vagy épp látsz olyan dolgokat, melyeket mások nem. Ezek nem feltétlenül szellemek, hanem a már említett energiák, melyek akár szag vagy érzet formájában is megjelenhetnek.

5. Bölcs vagy. A boszorkányok már gyermekkorukban is érettebben gondolkodnak, viszonyulnak dolgokhoz, meglátásaikkal, eszmefuttatásukkal meglepik a szüleiket. A bölcsesség nem tanulható, de a megélt évek számával egyenesen kiteljesedhet.

+1. Nem tudsz létezni alkotás nélkül. A teremtés, a bensődben lakozó érzések kivetítése nélkül depresszióssá válsz, mivel egy boszorkány legbelül tudja, hogy többre hivatott, tudat alatt mozgatja valami, hogy használja az erejét.

A boszorkányságot nem lehet jóra és rosszra lecsupaszítani, jellemtől függ, hogy miként formálod magad, miként használod az erődet.

Nyitókép: Shutterstock