párkapcsolat kibeszélő viszony szerető
Elsőként tisztázzuk, hogy szeretői viszony nem csak akkor alakulhat ki két ember között, ha valamelyik félnek párja van. Az én esetemben sem ez történt, megismerkedésünkkor ugyanis mindketten facérok voltunk.

Az őskori ismerkedés felületén, egy chat szobában akadtunk egymásra, én 23 éves voltam, ő pedig 27. Másnap estére meg is beszéltünk egy találkát. Egyikünk se tervezett komolyan belegabalyodni semmibe, így esett, hogy a randi Bandi – nevezzük most így – lakásán ért véget, én pedig ott ébredtem hajnalban. Nem volt romantikus kávéval ébresztgetés, jószerével azt se tudtam, fiú vagyok-e vagy lány, máris kint találtam magam az ajtó, folyosó felőli oldalán hajnali ötkor.

Bandi mondta ugyan este, hogy neki nagyon korán kell kelnie másnap, de azért ez a dolog erősen mellbe vágott. De nem nehezteltem, az éjszaka élvezetes volt, és igazából ennyit szerettem volna csupán.

Nem, nem éreztem megalázónak a helyzetet, így nem is volt a női önbecsülésem bársony párnáján folt, amit tisztára kellett volna mosni.

Meg is lepett, amikor két nappal később csörgött a telefonom. Bandi hívott, és kért egy újabb találkozót. Mivel sokáig dolgozott, már-már az éjszakába hajló randi időpontot tudtunk csak egyeztetni. Értem jött kocsival, elvitt magához, majd ismét nála ébredtem, megint hajnalban. Ám most beültetett az autójába és hazavitt.

Na, micsoda előrelépés, gondoltam magamban. Ezzel pedig elkezdődött egy kölcsönösen kellemes szeretői viszony. Lefordítva, az együtt töltött minőségi idő helyszíne számunkra az ágy volt.

Ott remekül megértettük egymást, tisztelet, figyelem, kedvesség uralta a közösen töltött időt. Aztán jött a változás. Alvás közben egyszer csak hozzám bújt. Furcsa volt, de jól esett. Így kezdtünk el lépésről lépésre haladni.

Forrás: Shutterstock

Elsőként elérkeztek a korábbi találkák, amibe már egy vacsi is belefért. Ő bírta a japán konyhát, én meg a vegetáriánus dolgokat, de valahogy sosem sikerült úgy rendelnie, vagy nekem úgy főznöm, hogy maradéktalan kulináris élvezet lehessen a közösen elköltött vacsora.

Egyszer random felhívott napközben, hogy lett egy szabad órája, szeretné velem tölteni. El is mentünk kávézni. Az ágyban kiválóan megértettük egymást, de a kávézóban nagyon nem ment a gördülékeny beszélgetés.

Aztán jött, hogy este filmezzünk. Azt talán mondanom se kell, hogy nem igazán egyezett az ízlésünk a mozik terén, de végül találtunk olyan filmet, ami mindkettőnket érdekelt. De ő végig dumálta az egészet, meg hangosan nevetett... ez pedig engem teljesen kizökkentett az élményből.

Itt már azért mindketten éreztük, hogy nem igazán van közös metszéspontunk, az ágyzsonglőrködést leszámítva. Ám az annyira jó volt, hogy tettünk még egy próbát.

Két nap együtt, vidéken, kirándulással egybekötve. Utólag azt gondolom, ebbe nagyon bátran vágtunk bele, főként a már meglévő tapasztalatainkkal, de valahogy belül mindketten akartuk, hogy ebből igazi párkapcsolat legyen.

Nos, nem öltük meg egymást a második nap végére, de arra végérvényesen ráébredtünk, hogy mint pár, nekünk nincs helyünk egymás életében.

Egy darabig még fenntartottuk a szeretői viszonyunkat, aztán nekem lett egy kapcsolatom, és így véget ért a dolog. Szóval van, amikor két ember között csak a kémia működik, hiába tesznek meg mindent azért, hogy érzelmi és szellemi síkon is összekapcsolódjanak.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.