fájdalom kibeszélő csalódás összetört szívek szakítás
Ezeket a sorokat most azoknak írom, akik régóta vágynak a mindent elsöprő, mindent felforgató szerelemre. Azoknak, akik csordultig tele vannak szeretettel, adni vágyással, de nincs kivel megosztaniuk az érzéseiket.

Azoknak, akiket megcsaltak, átvertek, elárultak, és elvesztették a boldogságba vetett hitüket. És azoknak is, akik valahogy mindig mellényúlnak a párválasztással. Ez nekik szól. És neked, aki bezárkóztál a csigaházadba - és vastag falakat emeltél magad köré, hogy senki se kerülhessen közel hozzád.

Most valószínűleg reménytelennek és kilátástalannak látsz mindent. Szerepekbe bújsz, bájosan mosolygó álarcok mögé, nehogy kiderüljön, mekkora vihar tombol benned. Elveszettnek, vigasztalhatatlannak érzed magad, a kudarcok csapdájában vergődve, és nem látod a fényt az alagút végén. Megingott a bizalmad a férfiakban, önmagadban, és napról napra egyre nagyobb súllyal nehezedik rád a magány.

Igen, ilyenkor nehéz hinni abban, hogy a dolgok jóra fordulhatnak. De bármi is álljon mögötted, tudnod kell, hogy sokkal többet érdemelsz annál, mint hogy leragadj a múltban, és azon keseregj, amit mások tettek, vagy nem tettek.

Forrás: Shutterstock

Megérdemled, hogy azért szeressenek, aki vagy, és ne azért, akinek mások szerint lenned kellene. Soha ne félj megmutatni az érzékenységedet, a sebezhetőségedet, a fájdalmadat! Valójában egy párkapcsolat arról szól (vagy inkább arról kellene szólnia), hogy tökéletlenül is tökéletes lehetsz. Ezt jó lesz az emlékezetedbe vésned, csak így van esélyed arra, hogy megtaláld a vágyaid beteljesüléséhez vezető utat.

Tudnod kell, hogy értékes vagy, és hinned kell abban, hogy te is megérdemled a tiszteletet, a kedvességet, a törődést, a megértést. Megérdemled, hogy olyan ember legyen melletted, aki tökéletesen kitölti a lelkedet és bearanyozza számodra a világot. Aki nem hagy magadra a bajban, hanem akkor is kitart melletted, és bátorít, amikor a legnagyobb szükséged van rá. Szíve minden erejével. Aki megsimogatja az arcodat, ha szomorú vagy, betakargat, ha elaludtál a kanapén, és szorosan átölel, ha félsz.

Mikor belenézel a tükörbe, tudatosítsd magadban, hogy megérdemled azt a FÉRFIT, aki nem a megmentésre szoruló kislányt látja benned, hanem egyenrangú partnert! Aki együtt örül veled, elismeri a munkádat és azokat a képességeidet, amikben a legjobb vagy. Nem féltékenykedik, ha sikeres vagy valamiben, épp ellenkezőleg, iszonyúan büszke rád.

Amikor két összeillő ember találkozik, a szenvedély ellenállhatatlan erővel repíti őket a magasba. Talán már rég volt ilyesmiben részed, de megérdemled, hogy valaki számára te legyél a nagybetűs NŐ, és mindennél jobban vágyjon rád. Olyan valakire van szükséged, aki szereti az összes porcikádat, és nem a kilóidat, centijeidet méricskéli, vagy a fenekedet kritizálja.

A felszabadult, bensőséges, játszmamentes kapcsolathoz gyakran fájdalmakon keresztül vezet az út. A csalódásokat fogd fel úgy, mint fontos tapasztalatot, ami önmagad és az élet tényeinek megismeréséhez vezet! Ezek nélkül ma nem tartanál ott, ahol tartasz. A boldogság neked is jár, ne feledd! Megérdemelsz egy igazi társat, aki őszintén szeret téged, úgy, ahogyan most vagy.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.