ismerkedés Tinder kibeszélő pasi
Az internetes társkeresés éppen a virágkorát éli. Ittt mindenki megfordult már legalább néhány napra, még akkor is, ha hevesen tagadja. Pedig ha valami, na akkor ez aztán tényleg egyáltalán nem ciki.

Az ember társas lény, szeretetre vágyik, így ott keresi ezt, ahol éppen lehetősége van rá. Na de most nézzük meg, hogy milyen típusú pasikkal találhatjuk szembe magunkat egy ilyen magányos borozgatós estén.

1. A vallató

Esetében már az első 2 perc után tudod, hogy kár volt jobbra húzni azt a szerencsétlen nyilat. Első mondata így hangzik:

"Szia, mi járatban itt?" - ezután pedig le sem áll a kérdésekkel. "Mi a kedvenc színed?" "Szereted a palacsintát?", "Hányas voltál matekból?", és még sorolhatnám, mi mindent megkérdez röpke 10 perc alatt. Ráadásul mindezt úgy teszi, hogy lehetőséget sem ad a visszakérdezésre. Ám amikor szóvá teszem, hogy ne haragudjon már, de mi ez a kérdezz - felelek, akkor azt válaszolja, hogy "már most annyira érdekelsz, hogy mindent tudni akarok rólad."

Nos, mivel több, mint 100%, hogy én sem tudok még mindent magamról, ezért egy kvázi vadidegennek sincs túl sok kedvem válaszolni az előre megírt összes kérdésére. Törlés, tiltás, szomorúan konstatálom, hogy nem ő volt az igazi, és robogok is tovább.

2. Aki megbukott nyelvtanból. Kétszer...

Szó, ami szó, ide a jó szándékúnak tűnő fiúk tartoznak, ám sajnos egy 3 szavas mondatot sem tudnak 5 helyesírási hiba nélkül leírni.

„Sija, naon sép vagy a képeken" - nála így néz ki a beköszi. Persze, manapság sokat rövidítünk, meg ott van az a fránya elgépelés, na de azért ami sok, az sok. Az egyik barátnőm naponta négyszer kifog magának egy ilyen pasit.

  • „Hidj nekem, elvinéllek welnesezni."
  • „Teccik a szemed cicca."
  • „Bártcsak meletem ébrednelfel"

Gondolom ezek nem szorulnak magyarázatra... Nyilván megmosolyogja az ember lánya, majd bevallja magának, hogy igen ő is az a nő, akinek nem csak a külső számít.

Forrás: Shutterstock

3. Az ideális férj jelölt

Hol is kezdjem? Ő az a fickó, aki nagyon komolyan gondolja, aki csak úgy nem is regisztrált volna egy társkeresőre. Aki az igazit, a szerelmet keresi. Aki már úgy nézegeti meg a képeket minden új Tinder-párjáról, hogy elképzeli a közös babaváró fotóitokat is. Igen van ilyen!

Nem is olyan régen egy teljes motivációs levéllel nyitott az egyik pasi. 5000 karakteren keresztül akarta velem elhitetni, hogy értem született. Hosszasan beszélt arról, hogy mennyire családcentrikus, 1-2 év és jöhetnek a gyerekek. Nagy családot akar.

Valamiért fontosnak vélte tudatni velem, hogy minden nap zuhanyzik és Niveát használ. Szereti a túró rudit és a fánkot. Igényes a testére, edzeni jár.

Szeret borozni és olykor dalra is fakad, a barátai szerint egészen jól énekel. Az anyukája keresztneve megegyezik az enyémmel, ez biztosan egy égi jel - na, és ez csak még a jéghegy csúcsa. 20 perc volt, mire a levél végére értem, ahol ez állt: "Remélem én leszek a Herceged!". Tippeljetek: ő lett-e?

+1. Csak szex és más semmi

Ezt gondolom nem kell magyarázni. Köszönés luxus, csak arra leszek figyelmes, hogy a telefonom felugrik egy üzenet: "Küldjek képet a f@szomról?"- mire én csak ennyit tudtam reagálni: "És én a vesémről?" A következő percben már eggyel kevesebb párom volt. Én sem értem, miért?!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.