párkapcsolat kibeszélő megfelelés szakítás
Nem azért nem kellettél neki, mert kis melleid vannak. Nem is azért, mert nagyobb a feneked az átlagnál, vagy túl rövid a hajad. Semmi baj nincs azzal sem, ha szókimondó és kritikus típus vagy.

Nem számít az életkorod, sem az, honnan jöttél, és milyen iskolába jártál. Ebben a történetben most ő a hunyó, vele nem stimmelnek a dolgok.

Nehéz elfogadni, hogy vége. Elkeserítő érzés azzal szembesülni, hogy a kiszemelted szíve nem lobban lángra irántad. Kattoghatsz rajta heteken keresztül, hogy mit csináltál rosszul, hol rontottad el. Elrohanhatsz jósnőhöz, mágushoz, hogy vegye le rólad a rontást, mert nem érted, miért nincs szerencséd a szerelemben. Beiratkozhatsz önismereti tanfolyamra, hogy kiderítsd, elég jó nő vagy-e. Kínozhatod magad órákon át a konditeremben, nekiállhatsz a legőrültebb diétának, a választ úgysem fogod megtalálni. Hogy miért?

Mert az égvilágon semmi baj nincs veled.

Nem a te hibád, hogy potenciális partnert láttál benne, és esélyt adtál a boldogságnak. Nem a te hibád, hogy megpróbáltál nyitott és pozitív lenni anélkül, hogy a szívedet túlságosan óvtad volna. Nem a te hibád, hogy másként alakultak a dolgok kettőtök között, mint ahogyan szeretted volna.

Forrás: Shutterstock

Egyszerűen azt értsd meg, hogy ha a választottad menekül a bensőséges kapcsolattól, arra úgysincs túl sok ráhatásod. (Persze zárójelben azért fontos megjegyezni: mindez nem jelenti azt, hogy tökéletes vagy, és nem kell dolgozni önmagadon, nem kell fejlődnöd. De hiába teszel meg mindent, ha a másik abszolút félvállról veszi az egészet.)

Néha, függetlenül attól, milyen elszántan és kitartóan próbálkozol, olyan emberrel hoz össze a sors, aki még nem tart ott a belső fejlődésben, mint te. Éppen ezért véget kell vetned ennek az értelmetlen lélekmarcangolásnak, és sürgősen be kell fejezned önmagad becsmérlését. Nyilván lehetne okokat kutatni meg magyarázatokat gyártani, de felesleges.

Semmilyen körülmények között, soha nem szabad elveszítened a saját értékeidbe és erődbe vetett hitedet. Senkinek nem szabad megengedned, hogy ezt lerombolja, inkább fogd fel úgy, hogy újabb tapasztalatot gyűjtöttél! Kétségtelenül nehéz, de hidd el, megéri!

És amikor a következő mondat hangzik el az illető szájából: "Ez nem a te hibád, hanem az enyém", akkor biztos lehetsz abban, hogy igaza van. Ez ugyanis az ő problémája, az ő vesztesége. Persze most még nem így gondolja, de később bánni fogja a döntését.

Ez a rövid kaland mégis adott valamit. Egy olyan igazságot, amit érdemes megjegyezned: te túl jó vagy egy olyan férfinak, aki nem látja meg benned mindazt, ami igazán fontos.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.