5 dolog, amitől egy férfi vonzóbbá válhat

Az igazság az, hogy bár a külső mind a férfiak, mind a nők számára fontos, a társ megtalálásában korántsem ez a legfontosabb. A szexuális vonzalom tudománya összetett, és többféle tényezőt érint, épp ezért nem kell Brad Pittnek lenned ahhoz, hogy a kiszemeltedre már az első alkalommal mély benyomást tegyél.

Fontos, hogy az alábbi tanácsokkal ugyan jobb eséllyel indulhatsz el a hódítás útján, de a személyiséged varázsa és a viselkedésed lesz az, ami célba juttathat.

Íme, 5 ötlet, hogy vonzóbb légy férfiként

1. Viselj napszemüveget – A szem a lélek tükre, hiszen a tekintetből sok minden kiolvasható. A nőket vonzza a titokzatosság, vagyis, ha nem látják elsőre a szemedet, az felkelti az érdeklődésüket. Bár ez mostanában nehezebb, hiszen kevés napfény éri a hazánkat a téli hónapokban, mégsem kell tavaszig várnod a napszemüveg viseléssel, hiszen bármikor ránk ragyoghat a nap.

2. Parfümöt csak mértékkel – A kémiai vonzalom a belőlünk áradó illat miatt alakulhat ki – és itt most nem az izzadság miatti testszagra gondolok. Amennyiben ezt elfeded parfümmel,nem adsz lehetőséget a plusz vonzalmi faktornak. Ugyanakkor egy kevés „mesterséges" illat nagyon szexivé tehet egy férfit, ha például ölelésnél érezni csupán.

3. Sétálj kutyával – Tény, hogy a nők jobban felfigyelnek egy kutyát sétáltató férfira, sőt, azonnal olyan tulajdonságokat tulajdonítanak neki, amiktől vonzóbbá válnak számukra: gondoskodó, kedves, alkalmazkodó, figyelmes. Természetesen csak ezért ne vegyél kutyát, de időnként besegíthetsz valamelyik barátodnak azzal, hogy elviszed a kiskedvencét egy nagyobb sétára.

4. Adj egy kis pihenőt a borotvádnak – A férfi arcszőrzet a nők szemében egyenlő a férfiassággal, nem mellékesen pedig a legtöbb pasinak kifejezetten jobban áll, ha pár napos borosta pihen az arcán.

Forrás: Shutterstock

5. Magabiztos fellépés – Az egészséges magabiztosság rendkívül szexivé tesz egy pasit. Ez látszódik a járásodon – nem sietsz, de nem is lopakodsz -, amikor ülsz – a kissé széttárt combok azt üzenik, hogy büszke vagy a férfiasságodra -, a testbeszédeden, a mosolyodon. Természetesen a magabiztosságot nem érdemes mímelni, de egy kis gyakorlással és az elismerő pillantásokkal belekerülhetsz egy öngerjesztő körbe.

Az első benyomás azonban nem minden! A figyelmesség, kedvesség, előzékenység és a humor hidd el, minden külső tényezőnél vonzóbbá tehet!  

Nyitókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek