Parfümmel leplezett szellentés és méteres takonycsóva - randicirkusz hét felvonásban

szerelem kibeszélő randi vicces
Bizonyára sokan tartogattok a tarsolyotokban mosolyogtató, kínos, vagy valami miatt emlékezetes, randevús történeteket, melyek rendre megnevettetik a baráti társaságot, ha olykor-olykor felbukkannak a feledés homályából.

Én most hét vidám félpercest hoztam el nektek a saját életemből, remélve, hogy megihletnek titeket, és hasonló anekdotákkal járultok hozzá a kommentszekció emelkedett hangulatához.

Túltolták a gerlék a turbékolást

Ismerős ismerősének az ismerőse (nyilván) végre felhívta magához álmai pasiját, és mikor a hálószobát mutatta meg neki, gyanúsan nagy hangsúlyt fektetett parfümkollekciójának bemutatására, fujkálással demonstrálva azok aromáját. A fiú számára közben kiderült, miért: sajnos még a méregdrága illatfelhő sem tudta teljesen elfedni a csendben kicsusszant galambot, amit a leányzó izgalmában eleresztett.

Trükkösen távozó testnedvek

Barátnőm bimbózó kapcsolatának egyik közös sétája során esett meg, hogy egy felettébb romantikus pillanatban a srác kinyögött egy rendkívül mulattató poént, mely prüszkölő kacajra késztette a lányt, aki ennek következtében hatalmas takonycsóvát lövellt szíve választottja felé. Szerencsére mindketten csak mosolyogtak az eseten, és orrváladék ide vagy oda, hosszú, boldog hónapokat töltöttek el együtt.

Kicsi a tindervilág

Netes ismerkedés, hetekig chateltünk, és mivel jól alakult minden, élőben is találkoztunk. A beszélgetés során teljesen véletlenül derült ki, hogy édesapáink ugyanazon cég igazgatói karában tevékenykednek. Végül nem jöttünk össze, de azóta is barátok vagyunk.

Luxusvacsora a padon

Tavaly születésnapomra romantikus város feletti repülést kaptam a páromtól, és, hogy tetézze az örömömet, kétszemélyes luxusvacsorát is szervezett nekem. Minden olyan volt, akár egy hollywoodi filmben, ám az étterembe tartva félúton hasított belém, hogy otthon hagytam a védettségi igazolványomat. Végül csak nevettünk az egészen, kikértünk mindent elvitelre, és a Bazilika mellett, egy viszonylag kulturált padon fogyasztottuk el lucullusi sushilakománkat.

Forrás: Shutterstock

Ami elromolhat, az biztosan el is romlik (Murphy)

Első tinikori, netes randim, a srác parfümje intenzív nyilvánosvécé-szagot árasztott, ráadásul a teázóban, ahová a találkozót megbeszéltük, teljesen véletlenül az egész baráti körömmel összefutottunk, akiknek így kénytelen voltam bemutatni karakteresen illatozó partneremet. Ezután kettőnk beszélgetése is borzasztó nyögvenyelősen zajlott, ezért alig vártam, hogy legyen bátorságom asztalt bontani. Hatalmas megkönnyebbülés volt hazaérni, bár az is nehezen jött össze, mivel csak vér-veríték árán bírtam a srácot lebeszélni arról, hogy egészen az ajtóig kísérjen.

Soha többet!

Ifjú voltam és naiv, egy táborban ismertem meg a fiút, akivel majdnem két hónapon át csak telefonon tartottuk a kapcsolatot. Mivel egyik hétvégén elutaztak a szülei, hajlandó voltam két órát utazni, hogy náluk találkozzunk, ám a randiból nem lett semmi, mivel – tucatnyi sikertelen híváskísérletet, egyórányi várakozást és egy dühös hazautat követően – kiderült, hogy a ballagása után betépve aludta az igazak álmát. Nem került sor a második randira.

Kiábrándító karácsony

Évek óta együtt voltunk a pasival, közös ünneplés az anyjáéknál, kíváncsian bontogatjuk a csomagokat... Az én ajándékom neki: egy új iPhone. Az övé nekem: páros feliratos póló. Akkor kellett volna felébrednem, de még vagy fél évig nem sikerült.

Neked volt már nagyon kínos vagy vicces randid?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.