7 jel, hogy a párod NEM csal meg téged!

A megcsalás tuti jeleiről korábban már írtunk, most fordítsuk meg a dolgot. Nézzük, mik azok a jelek, melyek egyértelműen a hűséges pasit jellemzik.

Sokan úgy vélik, aki hűtlen típus, azt nem lehet megváltoztatni, de az állandó féltékenykedéssel egy jól működő kapcsolatot is könnyedén tönkre lehet tenni. Te milyen nő vagy? Aki folyton a megcsalás jeleit kutatja a másikon, vagy épp az ellenkezője, aki még azt se venné észre, ha előtte történne?

A bizalom fontos, anélkül nem is igazán van értelme hosszú távon gondolkodni egy párkapcsolatban. Ugyanakkor meglehet a gyanakvásnak is a maga helye és szerepe. Most nézzük meg azt a 7 jelet, amik azt bizonyítják, bizony a párod hűséges hozzád!

1. Elől hagyja a telefonját

Az az átkozott mobil, ami vagy mindig a pasi zsebében van, vagy épp kóddal védett. De nem úgy a te lovagodnak! Ő nem cipeli magával mindenhova, egyszerűen csak leteszi az asztalra, és simán nélküle megy zuhanyozni. Ennek pedig egyszerű oka van: bizony, neki nincs mit takargatni. Nem bukkanhatsz rá egy kínos üzenetre sem, ahogy nem kell furcsa hívásoktól sem tartani.

2. Bemutat a női barátainak

Persze, sokan már attól a ténytől is red flaget kiáltanak, ha a pasinak női barátai vannak. Ám, ha téged ez nem zavar, úgy egészen biztosan értékelni fogod, ha ismered az összeset. Hiszen, ha az egyikkel alakulna valami intimebb dolog, hidd el, nem akarna megismerni.

Forrás: Shutterstock

3. Ha váratlanul állítasz be hozzá, akkor is szívesen fogad

Ne űzz ebből hobbit, és ne is azért tedd, hogy ellenőrizd, de ha mégis úgy alakul, hogy váratlanul toppansz be hozzá, és ő nagy örömmel, mindenféle zavar nélkül az arcán fogad, akkor bizony bízhatsz benne. Hiszen ez is mutatja, hogy nem tart több vasat a tűzben.

4. Bármikor felhívhatod

Akár a barátaival, akár a munkahelyén vagy épp a családjával van, sosem fog lerázni, kinyomni vagy lenémítani. Egyszerűen mindig van hely számodra az életében.

5. Neked büszkélkedik a fizikumával

Küld neked egy feszítős fotót a teremből? Este megmutatja neked a bicepszét? Mit is jelent ez egészen pontosan? Hát azt, hogy ő bizony azért edz, hogy neked - nem pedig más nőnek - még jobban tessen.

6. A nála hagyott piperéid ugyanott vannak, mint amikor legutóbb nála jártál

Ez egyszerre két dolgot is jelent. Az első: nem kellett elpakolnia azért, mert egy másik lány is ott járt. A második: Szereti a saját otthonában érezni a jelenlétedet.

7. Nem tér ki a válasz alól, ha rákérdezel, épp hol és kivel van

Teljesen egyértelmű, hogy azért válaszol rá mindig egyenesen, mert nem randizgat más lányokkal, így nincs is miért hebegnie, ha rákérdezel.

Természetesen nem szabad elfelejtened, hogy az sem 100 százalékos jele a megcsalásnak, ha a fentiek nem jellemzik a párodat. Hiszen mind más emberek vagyunk, más szokásokkal, más háttérrel és élettapasztalattal.

Nyitókép: Shutterstock