Az üresfejű Barbie-k és agyatlan Kenek a legmagányosabbak...

Manapság egyre gyakrabban elszörnyedek azon, hogy milyen felszínessé válik a világ. Csak a külcsín számít, semmi más. Ha nem elég menő a ruhád, nem elég sliccelt a szoknyád, vagy mondjuk, nincs rajtad smink, akkor totál lúzer vagy.

Én feltett kézzel vállalom: "Hello, szia. Én vagyok az a csaj, akit nem érdekelnek ezek a dolgok. Tőlem lehet Gucci, Prada vagy Dior a kiskosztümöd, de ha egy értelmes mondatot nem tudsz kipréselni a szádon, akkor bizony az arcodba fogok nevetni." És pont le... pereg rólam, hogy szerinted full igénytelen a kínaiban vásárolt ruhám.

Nem lesznek álmatlan éjszakáim, mert tisztában vagyok vele, hogy a párom úgy szeret, ahogy vagyok. Nem kell megjátszanom magam, nem kell reggelente kivakolnom a fejem, és nem kell töltött galambnak öltöznöm, mielőtt kilépek az ajtón.  

Sokszor csak állok és értetlenül nézek, mint az a felkapott John Travolta mém. (https://tenor.com/search/confused-travolta-gifs) Miért hiszi azt némelyik nő, hogy elég egy dögös ruha,10 kiló vakolat és félméteres műköröm, hogy a normális srácok észrevegyék? Ha látszik valakin, hogy csak a külső számít neki, akkor pont nem ezek a fiúk fognak nála kopogtatni, hanem a numera huszárok és a "Ki, ha én nem?" legények. Villan a Rolex, csillan a luxusautó kulcsa. Te meg eldöntöd, hogy lehet-e pénzben mérni a szerelmedet.

És miért hiszi némelyik pasi, hogy ha szőlőfürtnek gyúrja magát, szolis, csupasz mellkassal és szedett szemöldökkel virít, akkor majd a rendes csajok is buknak rá? Persze, hogy egy férfinak is törődnie kell magával, ezzel nincs semmi baj. De ahogy az előbb a lányoknál levezettem, ha csak ez számít neked, akkor ebben az esetben sem lesz ez másképp. Megjelennek az aranyásók. Kivillan a cici, és felcsúszik combközépig a szoknya. Te pedig eldöntheted, hogy téged vagy a pénzedet szeretik jobban.

Forrás: Shutterstock

Vannak emberek, akiknél a külső miatt halottá válik az értékrend, így kerülnek az üresfejű Barbie-k az agyatlan Kenek mellé... Majd csodálkoznak, hogy felszínes a kapcsolatuk. Sőt, egyenesen kikérik maguknak, hogy ők ennél bizony többet érdemelnek. El kell, hogy szomorítsalak, attól, hogy nullás a méreted, vagy épp 48-as a bicepszed, még nem jár neked alanyi jogon semmi.

  • Tény 1: Csinos vagy, jól nézel ki.
  • Tény 2: Vannak, akik irigykednek rád és szívesen lennének a helyedben.
  • Tény 3: Ha valaki tesz a testéért, sportol és egészségesen él, azt elismerés illeti.

DE! Attól, hogy Playboy-lánynak öltözöl, és a tested 2/3-át szilikon és botox tölti ki, még nem leszel felsőbbrendű. Egy normális pasiért/csajért és egy normális kapcsolatért keményen meg kell dolgozni, akkor is, ha jól nézel ki. Az odaadó társ megtalálása nem lesz egyenesen arányos az elfogyasztott saláta - vagy épp fehérjepor - mennyiségével.  

Ha felszínes módon, csak a külső alapján választasz magad mellé párt, akkor bizony az egész kapcsolatod egy képlékeny buborék. Lehet, hogy kívülről jól néz ki, de benne élve tudod, hogy az egész csak egy hazugság, te pedig nem vagy több egy műmacánál vagy épp egy műmájer pasinál. Persze, mindenkinek szíve joga saját belátása szerint élni. De az évek elszaladnak, a gravitáció pedig kegyetlenül elbánik mindenkivel... És nincs viccesebb egy hiú, löttyedt fenekű, ráncos Kennél, vagy egy megereszkedett mellű, a plasztikai műtétektől mosolygásra képtelen Barbie-nál, akik még mindig az igazi várnak.

Nyitókép: Shutterstock