Sugar daddyk, figyelem! Nem a Tinderen kéne próbálkozni!

Van egy kifejezetten erre a célra létrehozott weboldal, miért kell a normális kapcsolatra vagy viszonyra vágyó nőket fárasztani?

Egyik este a pasimmal beszélgettem a Messengeren, ott küldött át nekem a drága lélek egy reddites bejegyzést. A posztoló amiatt méltatlankodott, hogy egyes férfiak úgy használják a piros logós társkereső appot, mintha a méltán híres, anyagi alapú viszonyok kialakítását támogató weboldalon keresgélnének.

A hölgy csalódottan mesélte, hogy bár ő már az elején elmondta a kiszemeltjének, hogy komoly kapcsolatot szeretne és az első randi végéig jól is ment minden, mikor indulni készültek, a férfi döbbenetes ajánlattal állt elő. Elmondta, hogy nem mindennapi erotikus vágyai kielégítéséért akár fizetne is a lánynak, aki ennek hallatán köpni-nyelni nem tudott, végül hirtelen csak egy nemet sikerült kinyögnie.

Persze a kommentszekcióban kapott hideget-meleget: voltak, akik a pártját fogták, ám akadtak olyanok is, akik szerint át kellene gondolnia, hogyan szelektál a jelöltek között. Többen azt gyanították, hogy a hölgy úgymond felülválasztott, és nem kellett volna azon csodálkoznia, hogy az úriember leginkább a testére volt kíváncsi. Szelektálási módszer ide vagy oda azt kicsit erősnek éreztem, hogy egy ilyen szituációban emberünk előállt a tiszteletdíj ötletével, de őszintén szólva már semmin nem lepődöm meg.

Forrás: Shutterstock

Nekem is voltak hasonló élményeim, méghozzá úgy, hogy nem is matcheltem az illetőkkel, hanem az Instagramon találtak be azzal, hogy engem láttak-e a már említett sugar daddys website-on. Ilyenkor finoman közöltem velük, hogy elvileg nem találkozhattak ott velem és nem is szorulok a segítségükre, ennek ellenére többen ragaszkodtak a találkozóhoz, holott félreérthetetlenül leírtam nekik, hogy nem találom őket vonzónak.

Látjátok, nagyjából ennyit ér a nő szava arrafelé – ezt már csak azért is tudom, mert ezek után elkezdte furdalni az oldalamat a kíváncsiság és kutatási céllal, kamufotókkal regisztráltam az oldalra nagyjából két napra. Már az alatt a rövid idő alatt is számos érdekes, sőt, megdöbbentő élményben volt részem. Persze jócskán akadtak udvarias, gáláns pasik, de olyannal is beszéltem, aki szerint az ilyen kapcsolatban élő nőnek kuss a neve és kb. bármit meg kell tennie a támogatójának a pénzért cserébe.

Nos, az ott szerzett tapasztalataim fényében én azért teszek meg bármit, hogy soha a büdös életben ne kerüljek olyan kiszolgáltatott helyzetbe, hogy ilyen s*ggfejek segítségére legyen szükségem. Tisztelet a kivételnek, nyilván lézengenek ott normális lelkületű faszik is, de ahogy láttam, rengeteg a kiégett, kivénhedt, lelketlen barom, akik számára a nő nem más, mint dekoratív ürítődézsa.

Egyébként remélem, a reddites lány hamarosan megtalálja a számításait és nem kerül többé ilyen kellemetlen helyzetbe – tanulópénz gyanánt biztosan tökéletes volt az a bizarr randi. Ahogy egy Ariana Grande nevű, viszonylag ismert filozófus mondta bölcsen: „Thank U, Next!"

Nyitókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek