Elveszem azt, aki nekem kell, ha nős, az sem érdekel

Rita nem volt az a szívbajos típus, szerette a kalandokat és nem félt belemenni veszélyes helyzetekbe. Igaz volt ez a magánéletére is. Ezért is jelentkezett a szörftáborba, amit novemberben tartottak a Kanári-szigeteken. Már látta a lelki szemei előtt, ahogy meglovagolja a hullámokat és a kockahasú szörfös fiúkat.

Egyedül vágott bele a nyaralásba, egyrészt egyik barátnője sem ért rá, másrészt úgy gondolta, ez egy nagyszerű lehetőség lesz arra, hogy jól bepasizzon. Már egy ideje egyedül élt, nem mintha ne vágyott volna egy komoly párkapcsolatra, de ez neki valamiért mindig nehezen jött össze, ezért egyéjszakás kalandokkal és tiszavirág életű kapcsolatokkal vigasztalódott. Igazi végzet asszonya volt, akiért odavoltak a férfiak, valójában bárkit megkaphatott, aztán meg nem győzte levakarni magáról őket.

Mindenki egy magabiztos, ellenállhatatlan nőnek látta, de valójában a lelke mélyén tele volt önbizalomhiánnyal. Nem szeretgették sokat a szülei, az apja lelépett, amikor 5 éves volt és soha többé nem nézett felé. Az anyja teljesen megzuhant, ivott és nős férfiakkal kavart, csak hogy egy kis törődésben legyen része. Rita abban nőtt fel, hogy minden második hónapban más férfi után csapódott be a hálószobája ajtaja. Számára ez volt a normális, nem is csoda, hogy soha nem volt még 2 hónapnál hosszabb kapcsolata.

Forrás: Shutterstock

Dávidot már a reptéren kiszúrta magának, egy probléma volt, hogy nem egyedül érkezett az útra, egy csinos nő is volt az oldalán. Normál esetben ez egyáltalán nem zavarta volna, de mivel itt egy csoportos utazásról volt szó, úgy döntött, egyelőre visszafogja magát. Az utóbbi időben amúgy is sportot űzött abból, hogy nős pasikat csábított el. Ezt mindig dupla győzelemnek érezte, hisz egyrészt megint sikerült felszednie valakit, másrészt legyőzött egy másik nőt, aki talán éppen akkor békésen aludt otthon. Soha nem érezte ezt megalázónak vagy erkölcstelennek.

„Aki kapja, marja" – gondolta, megtanulta ő már gyerekkorában, hogyan vegye el, ami neki kell.  

Büszke volt arra, hogy milyen remekül tud manipulálni másokat. Ehhez hozzájárult, hogy amúgy is jó testi adottságai voltak, formás popsi, nagy mellek, amit ha tudott, ki is rakott és némileg a száját is feltöltette, csak hogy még ütősebb legyen a hatás. Dávid is jól végigmérte, ez nem kerülte el a figyelmét, de egyelőre úgy tett, mintha észre sem vette volna. Szép lassan építette fel a stratégiát: először csak egy véletlen összenézés, aztán egy szexi mosoly, egy ártatlan érintés, mindez úgy, hogy a barátnőnek ne tűnjön fel semmi.

Az ötödik napon aztán nem bírta tovább és bevetette magát. Felvette a legszexibb bikinijét, ami szinte semmit sem takart a dögös idomaiból, és egész nap Dávid előtt kellette magát. Amikor a férfi 5 percre egyedül maradt, odament hozzá és egyértelműen a tudomására adta, hogy mindennél jobban vágyik rá. A vonzereje most is működött, aznap este Dávid felosont hozzá és vadul egymásnak estek. A szállodai szoba minden szegletét kihasználták, gyors, de annál szenvedélyesebb szex volt.

Amint vége lett, a férfi felállt, gyorsan beállt a zuhany alá, majd távozott, mint aki jól végezte dolgát. Rita egy ideig még feküdt az ágyban, örömmámorban úszott, ugyanakkor zavarta, hogy Dávid ilyen hamar lelépett és még küldött neki egy provokáló üzenetet. Válasz azonban nem érkezett, sőt, a férfi másnap is teljesen levegőnek nézte, mintha tegnap éjjel semmi sem történt volna. Amikor Rita próbált felé közeledni, teljesen ignorálta, csak egy gúnyos pillantással jelezte, hogy ez ennyi volt, többet még véletlenül se reméljen.

Ritában fortyogott a düh, nem volt ahhoz hozzászokva, hogy ilyen hamar lepattintsák és úgy döntött, bosszút áll. Az utolsó este odament Dávid barátnőjéhez és elmesélte, hogyan kezdett vele ki a pasija és milyen hatalmasat szeretkeztek. A lány nyugodtan hallgatta, majd lazán annyit mondott:


Igen, Dáviddal nyitott kapcsolatban élünk, mesélte, hogy járt nálad, mindig is a kurvás kinézetű nők voltak az esetei. Az égvilágon semmit sem jelentettél neki, ahogy gondolom az eddigi pasijaidnak sem...

– vetette oda mosolyogva, majd elsétált.

Ez volt az első alkalom, hogy a diadalittas érzés elmaradt és helyette valami mély fájdalom jelent meg Rita szívében. Úgy érezte, hogy ami eddig működött, annak vége, és ez teljesen megsemmisítette. Mindig is azáltal definiálta önmagát, hogy a férfiak hogyan reagálnak rá, ez volt a mérce, hogy mennyire jó nő és mennyire értékes ember. Ám, ha belegondolt, valójában a férfiak csak használták, mint ahogy ő is használta őket. Az anyjára gondolt és arra, hogy nem akar az ő sorsára jutni, pedig pontosan azt másolja, amit gyerekkorában látott.

Még napokig a fülében csengtek a lány szavai, ami végül nem várt fordulatot hozott. Rita leállt a féktelen bulizással és a nős pasik gyűjtésével, pszichológushoz kezdett járni, és hosszas terápia segítségével sikerült elérni, hogy ma már komoly párkapcsolatban él. Bár még néha bekapcsolnak nála a régi minták, ma már elhiszi, hogy szerethető és nincs szüksége arra, hogy ezt idegen férfiak bizonyítsák neki. Dávidnak és a barátnőjének pedig örökké hálás marad, amiért egy életre felnyitották a szemét.

Rita történetét Vörös Bella jegyezte le.

Nyitókép: Shutterstock