Meztelenül pózolt a feleségem a neten...

Nem vagyok kalandozó típus. Mindig is családot akartam. Most meg itt állok, tanácstalanul és kiábrándultan. Én akartam a válást, mégis felkavaró a kezemben tartani az erről szóló hivatalos papírt.

Szerettem Annát, de képtelen vagyok neki megbocsátani. Másnak hittem. Olyannak, aki nem hazudik a szemembe. Mégis hónapokon át átvert, megalázott, és nevetségessé tett. Kinevelt magában egy másik személyiséget, ami felfalta és maga alá gyűrte azt a nőt, akibe négy évvel ezelőtt beleszerettem...

Sosem voltam prűd. Modern, szexi lányt választottam feleségnek, nem apácát. De arról nem volt szó, hogy idővel ribancként kezd el viselkedni. Mindent megkapott, mindent megtehetett, amire csak vágyott. A kétéves gyerek mellett is - hiszen az anyaság ne zárja kalitkába a nőt. Személyzetet alkalmaztam, hogy ne fásuljon bele a házimunkába.

Hagytam, hogy hetente többször kimozduljon a barátnőivel. Nagyobb cicikre vágyott? Adtam rá pénzt. Intimtetkó kellett? Beleegyeztem. Cserébe annyit kértem, hogy tisztességesen viselkedjen, ne hozzon rám szégyent. Úgy tűnt, ezt be is tartja. Udvarias volt a férfiakkal, de távolságtartó.  

Ki tudja, meddig csinált volna hülyét belőlem, ha az üzlettársam nem figyelmeztet? Peti szerencsére tökös volt, és szólt. Azt mondta, nem akar személyeskedni, pusztán a cég jó hírét félti. Mert nem biztos, hogy kedvező benyomást kelt, ha emberek ezrei az ügyvezető feleségére rejszoln@k a neten... Először majdnem kapott egy jobb horgot, mert Annáról ne beszéljen így senki!

Forrás: Shutterstock

Aztán megmutatta a weboldalt, ahol meztelen nők pózoltak a képeken. Ott volt köztük Anna. Agyonsminkelve ugyan, de felismerhetően. Más oldalakon is fenn volt, amik ugyan zárt csoportként működtek, de tízezrek követték. A képek alatti hozzászólásoktól pedig végképp kinyílt a bicska a zsebemben.

Sosem éreztem késztetést, hogy megüssek egy nőt, pláne a feleségemet. De most egy percre úgy elborított a düh, hogy ha ott van, tuti megpofozom. Aztán erőt vettem magamon - ha ő kifordult is magából, én nem fogok. Miután hazamentem, higgadtan, tárgyilagosan kértem tőle magyarázatot. Sírt.  

Azzal próbálta menteni magát, hogy csak fényképezték, senki nem ért hozzá egy ujjal sem. Egy barátnője vonta bele a dologba, jó bulinak tűnt. Eleinte csak bikinis fotókat vállalt, aztán behúzta a gépszíj - élvezte, hogy ezrek kedvelik a képeit, ő pedig a démoni nő szerepében tündökölhet. Azt állította, nem csalt meg, én pedig hittem neki. Ennyit talán még valóban megőrzött magában a régi Annából... Csakhogy megcsalás nélkül is sok, amit tett. Nem veszi be a gyomrom. Hiába próbáltam megbocsátani.

Itt állok, a válási papírokkal a kezemben. A dühöm mostanra elpárolgott, inkább csak valamiféle üresség kong bennem. Nem adom fel az álmomat, hogy normális család vegyen körül. 32 éves vagyok, előbb-utóbb találok olyan nőt, aki megbecsül - de most kell egy kis idő, hogy magamhoz térjek.

Ákos történetét Greta May jegyezte le.

Nyitókép: Shutterstock