Bakik az ágyban- Miért nem éreznek minket a férfiak?

Szeretem a csajokkal ezeket a szabad délutánokat, mert ilyenkor kimegyünk a "legelőre", és csak dumálunk. Egyetlen gond van csak: hogy ez a bizonyos legelő a paneldzsungel közepén helyezkedik el, tízemeletes házak ölelésében.

Ezt azt jelenti, hogy amerről a szél fúj, onnan a lakók is hallgathatják a köztünk folyó eszmecserét. Pedig ilyenkor mindenről beszélünk. De tényleg mindenről. A szexről is, igen... És kik lehetnék nagyobb szakértők a témában, mint a 35-50 közötti korosztály nő tagjai? Ahányan vagyunk, annyiféle igénnyel rendelkezünk, és pont annyiféle véleménnyel. Mikor felvetettem a témát, hangos kacaj volt a válasz, aztán dőlt a szó a csajokból. Összegyűjtöttem néhány tapasztalatot.

Reni kezdte a sort:

Nálam egy olyan alkalom volt, amikor nem tudtam eldönteni, hogy most bent vagy kint... Nem vagyok a nagy méret kedvelője, de amikor megtapasztaltam a ritmikus mozgást, ám nem éreztem, hogy csatlakozott volna a töltője a készülékemhez, hát az nagy csalódás volt. Persze, tudom, hogy szegény nem tehet róla, de nem tombolt köztünk annyira a szerelem, hogy ezt csak úgy elfogadjam.

- Na, ez sem jó - vette át a szót Anita -, de a másik véglet sem! Ha túl "nagy lábon" él a pasi, akkor kínszenvedés minden egyes aktus. Nincs az a síkosító, ami ezen segíthet... Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb férfi azt hiszi, amit a pornóban lát, az úgy is van. Hogy határtalan kéjt élünk át, ha pörgetnek magukon és az ágyban, mint a grillcsirkét, és képesek vagyunk két-három dörzsölés és pár lökés után elmenni. 

Én azt mondom, hogy a férfiak legalább hetven százaléka szexuális analfabéta. Miért nem tanítják ezt az iskolában? Hiszen a szexnek is megvan a maga kultúrája. És van, amelyiknek van képe megkérdezni, hogy "Jó volt? Elmentél?"

Forrás: Shutterstock

Reni újra belelendült:

És a csók? A csóknál dől el minden.Ha úgy tapad a szádra, mint a vákuum, és simán megoldja ingyen és bérmentve az ajakfeltöltést, te pedig zsibbadt ajakkal létezel még egy óra múlva is, az borzasztó. Persze az sem jó, ha olyan érzésed van, mintha meztelencsiga grasszálna a szádon, aztán bő nyállal folytatja, és még a manduláidat is levizitálja, ha már arra jár. Ettől mindig erősen menekülhetnékem támad.

Folytathatnám még, mennyi negatív élményt osztottak meg velem a csajok, miközben én csak csendben agyaltam azon, hogy szerintem minden nőnek más igényei vannak. A férfiaknak pedig valóban nem a pornófilmekből kellene tanulni, hogy mi jó a nőknek. Nem is értem, hiszen még a csapból is ez folyik, hogy amit ott látnak, az nem a valóság! Minden nőt meg kell ismerni, hiszen ami az egyiknek maga a mennyország, attól a másik falra mászik.

 

Szerencsés esetben - legalább életünkben egyszer - kell, hogy legyen egy olyan pasi, aki tényleg jól tud a testünkön zenélni és képes eljuttatni az orgazmusig. Mert ahány nő, annyiféle vágy és igény van.  

Ám nem szabad tanfolyammá változtatni az együttléteket. Bár a kommunikációt erősen javasolják a szakemberek, én mégis inkább viccesnek gondolom az "ott csináld, kicsit balra, na most majdnem jó volt" iránymutatásokat. Mert elveszik a lényeg. Persze éreztetni kell, hogy mit szeretnél, és beszélni is lehet róla, de ennél finomabb megoldásokkal. Sajnos ezt nincs hol megtanulnunk, így marad az autodidakta módszer, és az egymáson, egymással, egymásért történő kísérletezés...

Nyitókép: Shutterstock