Csak egyszer szexeltünk, és nem szégyellem!

Az alkalmi szex témája megosztja a közvéleményt. Van, aki sosem menne bele, más akár többször is bevállalja.

Az alábbiakban nők mesélnek arról, ki hogyan élte meg élete első (vagy egyetlen) egyéjszakás kalandját.

Szonja:

19 éves voltam, és nagyon szerelmes. A srác idősebb volt, nős, ráadásul nem félrelépős fajta. Tisztában voltam vele, hogy az iránta táplált érzelmeim csak plátóiak lehetnek. Aztán találkoztunk egy házibuliban, ahová a felesége nélkül jött el. Sokat ivott, ahogyan én is. Táncoltunk, beszélgettünk, majd egyszer csak kettesben találtam magam vele az emeleti szobában.

Mikor megcsókolt, túl gyenge voltam, hogy elutasítsam, bár tudtam, hogy csak egyszeri alkalomra számíthatok. Csodás két órát töltöttünk együtt. Mégis, ha visszaforgathatnám az időt, a mai eszemmel nem mennék bele a szexbe, mert csak olaj volt a tűzre. Több évig képtelen voltam őt kiverni a fejemből. Ekkor megfogadtam, hogy soha többé nem csinálok ilyet.

Mirtill:

Húsz éves múltam, amikor elvesztettem a szüzességemet az egyik haverommal, egy egyéjszakás kaland során. Teljesen tudatosan mentem bele, mert nem láttam értelmét tovább várni a megfelelő pasira. Nem bántam meg, hogy így történt. Egyáltalán nem volt negatív hatással a későbbi szexuális életemre - bár igaz, egy ideig sajnáltam, hogy nem adatott meg az a fajta "szerelmes" első éjszaka, amiről a barátnőim meséltek.

Mert bármilyen racionálisan is hozod meg ezt a döntést, a lelked legmélyén varázslatot vársz. Végül azzal zártam le magamban az egészet, hogy a jövőben szívesen összekeverednék a sráccal újra - már tapasztaltabb nőként -, csak hogy helyrebillenjen ez a dolog a lelkemben. Sajnos sosem történt meg, de így van rendjén - jött helyette más.

Forrás: Shutterstock

Bernadett:

35 éves koromig csak egy férfival szexeltem, a férjemmel. Aztán tönkrement a házasságunk. Évekig nyalogattam a sebeimet, mire rászántam magam, hogy újra ismerkedjek. Regisztráltam egy internetes társkeresőre, hamarosan írt is egy pasi. Rendesnek tűnt, ezért több hétig tartó csetelés után találkát beszéltem meg vele. Hagyományos randit szerettem volna, vacsorát főztem, kiöltöztem - valahogy mégis szex lett belőle. Rettenetes csalódásként éltem meg, hogy az együtt töltött éjszaka után nem jelentkezett. Elkeseredtem, de újra próbálkoztam.

Számtalan hasonló randi után jöttem csak rá, hogy a társkeresőn a férfiak nagy része csak egy kellemes éjszakát szeretne. Eleinte lelkiismeret-furdalásom volt, amiért alkalmi aktusokba megyek bele, de ma már természetesnek veszem, hogy vannak szexuális igényeim, amit jobb híján így tudok kielégíteni. Persze leginkább állandó kapcsolatot szeretnék, de amíg nem találok ehhez megfelelő társat, addig nem utasítom el az egy éjszakára jelentkezőket sem.

Eszter:

Fiatal koromban történt az első ilyen kalandom. Egy közös barátunk mutatott be egy jóképű srácnak, aki nagyon kedves volt, intellektuálisan viszont nem illettünk össze. Úgy tűnt, ő sem akar többet, mint kicsit jól érezni magát, így megegyeztünk, hogy együtt töltjük az éjszakát. Nagyon izgalmas volt, és másnap sem tűnt erőltetettnek a helyzet. Sajnos aztán kiderült, hogy ő máshogy érzett kettőnkkel kapcsolatban, és belém szeretett.

Nagyon fájt neki, hogy nem viszonoztam az érzéseit. Úgy gondolom, ha nem feküdtem volna le vele, könnyebben túllépett volna az elutasításon. Annak ellenére, hogy azt gondolnánk, a férfiak képesek az érzelemmentes szexre, többször is előfordult velem hasonló eset. Ezért így utólag már nem tartom jó ötletnek az egyéjszakás kalandokat. Nem szeretnék megbántani senkit, így többé nem mennék bele ilyesmibe.


Nyitókép: Shutterstock