15 mondat, amitől azonnal agyvérzést kapok!

Vannak olyan mondatok, amiket ha meghallok, nettó 5 másodperc alatt lesz 200 a vérnyomásom. De valahogy mindig megkapom őket, bármennyire is szeretném megúszni...

1. Engedd el!Ez a mondat mindenre passzol: mindegy, hogy elfelejtetted lekapcsolni a villanyt, kirúgtak, vagy meghalt a nagyid. Engedd el, és kész!

2. Majd a karma visszaadja!Az hagyján, hogy ateista vagyok - az a cinikus, szarkasztikus fajta. De az miért is jó nekem, ha az ellenségem csótányként éli le a következő életét?

3. Majd jön másik!És ezt nem akkor mondják, mikor elmegy előttem a négyes-hatos. Még véletlenül sem. Hanem amikor elvesztem álmaim állását. Köszi!

4. Ne törődj vele!Ez olyan, mint a "Ne gondolj a rózsaszín elefántra!" Tádám, már ott is van a fejemben az elefánt! Ez csak egy fokkal jobb az "Engedd el!"-nél...

5. Én tudtam, hogy ez lesz...Legközelebb légyszi, ne tartsd magadban az infót, jó!?

6. Minden lehetséges, csak akarni kell!Tényleg? Akkor jelentkezem a NASA-hoz űrkutatónak. Ja, hogy gimiben meg akartak húzni fizikából, és rettenetes tériszonyom van? Részletkérdés!

7. Akarod te csinálni!?Ezt speciel a férjem szokta mondani - azzal az idegesítő hangsúllyal -, ha egy jó tanáccsal (vagy tízzel) próbálok neki segíteni. Mondjuk, a lefolyó megszerelésében, amihez természeten nem értek... De akkor is!

8. Nyugi!Ezt akkor hallom legtöbbször, mikor már vörös a fejem, és 2 másodpercre vagyok a robbanástól. Most komolyan, volt már olyan ember, aki ettől megnyugodott? Kommentben tessék jelezni! Lehet, hogy csak velem van a gond.

Forrás: Shutterstock

9. Ezt tényleg mind meg akarod enni?Igen, meg. És még egy szó, és lehet, hogy téged is.

10. Gondolhattad volna, hogy ez lesz...Ha gondoltam volna, akkor nem csináltam volna meg ezt az ökörséget. Vagy legalábbis nem így.

11. Azt tudod, hogy az a csoki a kezedben, hizlal?Ezt most kommentálni sem vagyok hajlandó...

12. Miért vagy hisztis, megjött?Ilyenkor legszívesebben behúznék egyet. És pont. Mert nyilvánvalóan semmi alapja sincs a kiakadásomnak, és csak a menstruációm lehet az oka - nem az, hogy hülyeséget csináltál.

13. Ugye nem áztál el!?Kérdezik ezt, amikor beállítok valahova csurom vizesen. A tíz fokban. Esernyő nélkül. Nem, csak leslagoztam magam, mielőtt bejöttem. Tudod, én így szeretem.

14. A Gizike jobban csinálná!Akkor menj, és kérd meg Gizikét! És még nagyon finom voltam és nőies...

15. A te korodban én már rég...Tudom, tudom. Megszültél két gyereket, lefutottad a maratont, feltaláltad a penicillint, és megválasztottak a világ legjobb feleségének. Kétszer...

Neked melyik mondattól megy fel a pulzusod?


Nyitókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek