4 tuti tipp, hogyan kergesd az őrületbe a párodat!

A kapcsolat elején még minden rózsaszín, de ha már túl vagy egy-két csalódáson, akkor valószínűleg azt is tudod, hogy ez hamar elmúlik. Miért várnánk arra, amíg ez magától megtörténik, ha egyszer elő is lehet idézni? Íme, néhány biztos tipp a kapcsolatod tönkretételére.

Ismered azt az érzést, amikor valakivel egyszerűen minden klappol? Rózsaszín felhőkben úszkálva töltöd a napjaidat, és örülsz annak, hogy annyi szenvedés után végre nincsen játszmázás, egyszerűen csak haladnak a dolgok a maguk útján. Vagyis folyik a kommunikáció, egyik találkozás jön a másik után, szépen halad és fejlődik a kapcsolat valami olyasmivé, amit még sosem tapasztaltál. Szinte túl szép ahhoz, hogy ez igaz legyen. Ekkor, ha pesszimistább és kétkedőbb típus vagy, felmerülhet benned némi kétely. Vajon tényleg minden olyan jó, mint amilyennek tűnik? Vagy csak te képzeled már megint, hogy minden a legnagyobb rendben van? Ha pedig ez felmerül, hamarosan a „problémák" jelei is megérkeznek. Ami addig természetesnek tűnt, hirtelen gyanússá váli. Ha elindultál ezen az úton, már nem lehet visszafordulni, vagy legalábbis nagyon nehéz. A megőrülés lejtőjén már nem nagyon van kapaszkodó, csak nagy sebességgel lehet gurulni lefelé. Ha pedig ehhez segítségre lenne szükséged, akkor íme, egy útmutató: így lehet biztosan az őrületbe kergetni magadat és a másikat.

Kezdj el kutakodni

A mai világban az internetnek köszönhetően sok minden kideríthető egy másik emberről, ezért a gyanú és kétség felmerülése után az első, amit tehetsz, hogy információt gyűjtesz, vagyis próbálsz igazolást találni a benned felmerült kételyekre. Átnézheted a Facebook-ismerőseit, és az összes embert, akit követ Instán. Végignézheted, kiknek a fotóit lájkolja folyamatosan, ezeket az információkat pedig még véletlenül se kezeld a helyén. Egészen biztos, hogy nem az egyszerű szimpátia szüli ezeket a kedveléseket, hanem fel akarja magára hívni azoknak az embereknek a figyelmét, nálad pedig csak addig parkol, amíg ez nem sikerül.

Passzív-agresszív viselkedés

Miután sikeresen rájöttél arra, hogy aki veled van, nem veled akar lenni, a következő, amit tehetsz, hogy passzív-agresszív beszólásokkal próbálod kiugrasztani a nyulat a bokorból, mert a nyílt kommunikáció ilyen helyzetekben tilos. Szidhatod a közösségi oldalakon látható tökéletes embereket, meg azokat is, akik „rájuk csorgatják a nyálukat". Kritizálhatod a telefonhasználati szokásait, utalva arra, hogy te bizony már rájöttél valamire, amiről ő még nem tudja, hogy tudod, de tudod, és így már ő is sejtheti, hogy az egyre őrültebb viselkedésed mögött valami felfedezés áll.

Forrás: Shutterstock

Mindenhova vidd magaddal a telefonodat

Ha már kétségek merültek fel benned, nehogy már a másik továbbra is boldog bizonyosságban tengesse a napjait! Ideje ellentámadásba lendülni! Ha van indokod, ha nincs, akkor is vidd ezentúl mindenhová magaddal a telefonodat. A fürdőbe, ha csak pisilsz, ha kiviszed a kukát - vagyis mindig. Amikor pedig melletted van, lehetőleg úgy nézegesd a képernyődet, hogy igyekezz magad felé fordítani, minél feltűnőbben. Mintha lenne mit titkolnod. Ez garantáltan feltűnik a másik félnek, és onnantól már ő sem lubickol majd a boldogságban.

Legyen rossz minden

A kegyelemdöfést a kapcsolatnak az adhatja meg, ha végül már a kákán is találsz csomót. Kritizálhatod azt, ahogy beszél, amit mond, amit felvesz, ahogy veled viselkedik. Ennek a tárháza kimeríthetetlen, csak a kreativitásod szabhat határt, na meg az, ha az ilyen beszólások után végül véget ér a kapcsolat. Ha ez megtörténik, - márpedig meg fog -, érdekes módon nem leszel elégedett, de csalódott és kiábrándult annál inkább. Végül megállapíthatod, hogy már tényleg nincsenek normális emberek a világon, mindenki mindig csak játszik a másikkal, és nem akarnak komoly kapcsolatot.

Nyitókép: Shutterstock