szerelem kibeszélő sors találkozás
Azt hiszed, hogy csak a filmekben történhet meg egy olyan találkozás, mely már-már ijesztően sorsszerű? Semmi esélyed sincs rá, hogy összesodorjon az élet az Igazival? Nos, akkor nagyot tévedsz!

Mert még az is lehet, hogy életed párja már számtalanszor ült le veled szemben a metrón, csak te egyszer sem vetted még őt észre... Vagy csak még nem jött el a ti időtök. Összegyűjtöttem pár sorsszerű találkozást, ami talán majd neked is reményt adhat.

1. Barbi és a szerencsés lábujjtörés

"Egyiptomban nyaraltam a barátaimmal, amikor strandfoci közben sikeresen sípcsonton rúgtam az ellenfelemet. El is törött a lábujjam... Nincs is jobb, mint 30 fokban térdig érő gipszben szerencsétlenkedni. A biztosítóm ellenben olyan körültekintő volt, hogy a repülőn, amivel hazautaztam, lefoglalt egy teljes sornyi ülést, hogy kényelmesen, nyújtott lábbal utazhassak. A reptéren összenéztem egy sráccal - szörnyen helyes volt.

A következő pillanatban pedig már arra eszméltem, hogy a gépen valaki hozzám szól: ideülhetek melléd? A fiú volt a reptérről, és mivel egy teljes sor az enyém volt, így nyugodtan, egymás mellett ülve végigcsacsogtuk az egész utat. Kiderült, hogy évek óta kerülgetjük már egymást, és az anyukámmal egy irodaházban dolgoznak. Mégis a világ másik pontján pillantottuk meg egymást először. Azonnal szerelembe estünk."

2. Peti és Kati esete

"Aznap, amikor megismerkedtem Katival, akkor eredetileg az volt a terv, hogy egy másik lánnyal randizom egy buliban, és vele csak összefutok egy köszönés erejéig. Azelőtt ugyan beszéltünk már a neten, de semmi több, így nem vettem túl komolyan a találkozást.

Ez január végén történt, és akkora hó esett, hogy az eredeti randipartnerem nem tudott kijönnia szentendrei szigetről, ahol lakott. Szerencsés véletlen volt, amit végül én egy cseppet sem bántam, ugyanis így egy egész estét Katival töltöttem el. Azzal a nővel, aki ma már a feleségem, és a gyönyörű gyermekünk édesanyja."

3. Ági, akinek kapóra jött a szerencsétlensége

"Aki ismer, az tudja, hogy hadilábon állok az ajtókkal és ablakokkal. Sosem tudom őket kinyitni és bezárni. Egy csajos Valentin-napi estén is eljött az a pillanat, amikor egyszerűen nem tudtam kimenni egy ajtón. Csak álltam ott, és bénáztam a kilinccsel. Ekkor egy fiú a segítségemre sietett. Azóta ő a férjem! Azért durva belegondolni, hogy ha sikerül lenyomni a kilincset, akkor lehet nem is ismerem meg..."

Forrás: Shutterstock

4. Feri barátom és a pocsolya

Amikor Feri elment Kata mellett az autójával, belehajtott egy útszéli tócsába, és jól lefröcskölte őt vízzel. Klasszikus... Majd pár házzal arrébb megállt, és bement a boltba, ügyet sem vetve a csajra, aki tokától bokáig csuromvizes lett. Katának se kellett több - sosem volt egy elveszett lány -, a reggeli kávés poharát jól megmerítette a pocsolyában, és megvárta a fickót a kocsija mellett - majd amint megjelent, azonnal nyakon öntötte vele. Először persze jól összevesztek emiatt, aztán röhögtek, és bocsánatot kértek. Majd összeházasodtak.

5. Zsuzsi nagyszüleinek sírig tartó szerelme

"A nagyszüleim találkozása is filmbe illő volt. Dunapatajon születtek, 7 év különbséggel. Nagyapám már a falu egyik legjobb partija volt, mikor a nagymamám még csak kezdett igazi jó nővé cseperedni. Nagyika a nyári melegben úszkált a Szelidi-tóban, ahová az egész falu pancsolni járt. Vele úszott az akkori kutyája. A kutyus elfáradt, rámászott a nagymamára, akit folyton lenyomott a víz alá, így gyakorlatilag már fuldoklott. Amint ezt a nagyapám meglátta a partról, beúszott, és segítségére sietett. Egy év múlva esküvő, 52 évig éltek együtt."

+1. Székelyföldi szerelem

"Közeledett az év vége, mi pedig meghívást kaptunk a barátnőmmel a húgomhoz Erdélybe. Kezdetben a karácsony okozta anyagi csőd miatt nem akartam menni, de egy véletlenül beesett plusz munka miatt extra pénzhez jutottam. Odafelé Telekocsival mentünk, hazafelé pedig a húgom betett egy erdélyi utakat meghirdető csoportba.

Pont a szülinapom dátumára találtam is magamnak egy srácot Székelyudvarhelyről, aki hazavitt minket Budapestre. Mondanom sem kell, hogy a sofőr srác szörnyen helyes volt. Miután kiszálltam Budapesten a kocsijából, pár óra múlva elhívott vacsorázni. Már közel egy éve együtt vagyunk, és biztos vagyok abban, hogy a valaha volt legjobb döntés hoztam, amikor úgy döntöttem, hogy kiutazom Erdélybe."

"Létezik olyan sorsszerű találkozás, amit a lelkek már előre lebeszéltek." - John Cure

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.