párkapcsolat kibeszélő hibák baklövés
Mi, nők, rengeteget (és még annál is többet) tudunk röhögni azon, hogy a pasik mennyi hülyeséget követnek el randizás közben. Ám arról valahogy mindig megfeledkezünk, hogy nekünk is megvannak a saját "apró" malőrjeink, melyekkel ugyanúgy elronthatunk egy kezdődő kapcsolatot.

Íme, négy baklövés, amit a nők (is) el tudnak követni

1. Ha nem tiszteled

Nem hiszem, hogy bármely férfi azt várná, hogy még a tekinteted se merd ráemelni, mint valami viking istenre. Csak azt szeretnék, hogy ne úgy bánj, beszélj, viselkedj velük, mint egy anyuka a rosszalkodó nyolcévessel. A legnagyobb baki, amit eddig hallottam ezen a téren, mikor első randin közölte a nő 40 év körüli lovagjával: "Én másképp öltöztetnélek." A férfinak pedig hirtelen "eszébe jutott", hogy nem zárta el otthon a gázt, és elszáguldott...

Forrás: Shutterstock

2. Ha nem fogadod el a kedvteléseit

Bármennyire is szerelmes egy férfi, egy valami biztosan nem TE leszel neki: a hobbija. Az ugyanis valami más, ami fontos neki. Ne aggódj, nem kell profi testépítővé, zenésszé, horgásszá (vagy egyébbé) képezned magad, ha nem akarod. De hagyj neki időt rá, duzzogás nélkül! Sőt, az sem árt, ha együtt örülsz vele, és támogatod, ha kihívások elé néz. Akkor is, ha maga az alaptevékenység, amivel mindez kapcsolatos, nem érdekel. Egyértelmű, hogy nem azért hallgatod meg, hogyan fogta ki a halat, mert odavagy a horgászatért. Azért hallgatod meg, mert érte vagy oda. Hidd el, ez épp elég.

3. Ha "le akarod nyomni"

Nem arról van szó, hogy független, magabiztos nőként holmi elesett őzike szerepébe bújj. De vannak dolgok, amiket jólesik megtenni egy férfinak a vágyott nő társaságában. Ha ezt nem hagyod, egy idő után nem érzi magát férfinak melletted. Ha felajánlja, hogy kicseréli a villanykörtét, ne azzal akard lenyűgözni, hogy megteszed az orra előtt. Gondolj bele, milyen lehangoló lenne fordítva, ha a másik folyamatosan elutasítaná a gesztusokat, amikkel kedveskedni akarsz! Egy találka nem arról szól, hogy vadul szemlélteted, mennyi mindenre vagy képes egyedül. Ez tök jó, de most épp nem egyedül vagy. Ideje észrevenni!

4. Ha tapadós vagy

Szeretni csak azt lehet, aki nem csak a másik szemének tükrében látja magát. Hanem stabil egyéniségként saját foglalatosságaiban is örömét leli. Mást sem csinálsz, mint sóvárogva számolod a hátralévő másodperceket a következő találkáig? Tuti recept, hogy menekülésre késztesd a hímneműt...

Nyugodtan egészítsétek ki a listát, ha kihagytam valamit!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.