szex Tinder kibeszélő sugar daddy párkapcsolat ismerkedés
Van egy kifejezetten erre a célra létrehozott weboldal, miért kell a normális kapcsolatra vagy viszonyra vágyó nőket fárasztani?

Egyik este a pasimmal beszélgettem a Messengeren, ott küldött át nekem a drága lélek egy reddites bejegyzést. A posztoló amiatt méltatlankodott, hogy egyes férfiak úgy használják a piros logós társkereső appot, mintha a méltán híres, anyagi alapú viszonyok kialakítását támogató weboldalon keresgélnének.

A hölgy csalódottan mesélte, hogy bár ő már az elején elmondta a kiszemeltjének, hogy komoly kapcsolatot szeretne és az első randi végéig jól is ment minden, mikor indulni készültek, a férfi döbbenetes ajánlattal állt elő. Elmondta, hogy nem mindennapi erotikus vágyai kielégítéséért akár fizetne is a lánynak, aki ennek hallatán köpni-nyelni nem tudott, végül hirtelen csak egy nemet sikerült kinyögnie.

Persze a kommentszekcióban kapott hideget-meleget: voltak, akik a pártját fogták, ám akadtak olyanok is, akik szerint át kellene gondolnia, hogyan szelektál a jelöltek között. Többen azt gyanították, hogy a hölgy úgymond felülválasztott, és nem kellett volna azon csodálkoznia, hogy az úriember leginkább a testére volt kíváncsi. Szelektálási módszer ide vagy oda azt kicsit erősnek éreztem, hogy egy ilyen szituációban emberünk előállt a tiszteletdíj ötletével, de őszintén szólva már semmin nem lepődöm meg.

Forrás: Shutterstock

Nekem is voltak hasonló élményeim, méghozzá úgy, hogy nem is matcheltem az illetőkkel, hanem az Instagramon találtak be azzal, hogy engem láttak-e a már említett sugar daddys website-on. Ilyenkor finoman közöltem velük, hogy elvileg nem találkozhattak ott velem és nem is szorulok a segítségükre, ennek ellenére többen ragaszkodtak a találkozóhoz, holott félreérthetetlenül leírtam nekik, hogy nem találom őket vonzónak.

Látjátok, nagyjából ennyit ér a nő szava arrafelé – ezt már csak azért is tudom, mert ezek után elkezdte furdalni az oldalamat a kíváncsiság és kutatási céllal, kamufotókkal regisztráltam az oldalra nagyjából két napra. Már az alatt a rövid idő alatt is számos érdekes, sőt, megdöbbentő élményben volt részem.

Persze jócskán akadtak udvarias, gáláns pasik, de olyannal is beszéltem, aki szerint az ilyen kapcsolatban élő nőnek kuss a neve és kb. bármit meg kell tennie a támogatójának a pénzért cserébe.

Nos, az ott szerzett tapasztalataim fényében én azért teszek meg bármit, hogy soha a büdös életben ne kerüljek olyan kiszolgáltatott helyzetbe, hogy ilyen s*ggfejek segítségére legyen szükségem. Tisztelet a kivételnek, nyilván lézengenek ott normális lelkületű faszik is, de ahogy láttam, rengeteg a kiégett, kivénhedt, lelketlen barom, akik számára a nő nem más, mint dekoratív ürítődézsa.

Egyébként remélem, a reddites lány hamarosan megtalálja a számításait és nem kerül többé ilyen kellemetlen helyzetbe – tanulópénz gyanánt biztosan tökéletes volt az a bizarr randi. Ahogy egy Ariana Grande nevű, viszonylag ismert filozófus mondta bölcsen: „Thank U, Next!"

Derült már ki utólag a randipartneredről, hogy valójában sugar babyt keres?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.