randi kibeszélő férfi vonzó
Az igazság az, hogy bár a külső mind a férfiak, mind a nők számára fontos, a társ megtalálásában korántsem ez a legfontosabb. A szexuális vonzalom tudománya összetett, és többféle tényezőt érint, épp ezért nem kell Brad Pittnek lenned ahhoz, hogy a kiszemeltedre már az első alkalommal mély benyomást tegyél.

Fontos, hogy az alábbi tanácsokkal ugyan jobb eséllyel indulhatsz el a hódítás útján, de a személyiséged varázsa és a viselkedésed lesz az, ami célba juttathat.

Íme, 5 ötlet, hogy vonzóbb légy férfiként

1. Viselj napszemüveget – A szem a lélek tükre, hiszen a tekintetből sok minden kiolvasható. A nőket vonzza a titokzatosság, vagyis, ha nem látják elsőre a szemedet, az felkelti az érdeklődésüket. Bár ez mostanában nehezebb, hiszen kevés napfény éri a hazánkat a téli hónapokban, mégsem kell tavaszig várnod a napszemüveg viseléssel, hiszen bármikor ránk ragyoghat a nap.

2. Parfümöt csak mértékkel – A kémiai vonzalom a belőlünk áradó illat miatt alakulhat ki – és itt most nem az izzadság miatti testszagra gondolok. Amennyiben ezt elfeded parfümmel,nem adsz lehetőséget a plusz vonzalmi faktornak. Ugyanakkor egy kevés „mesterséges" illat nagyon szexivé tehet egy férfit, ha például ölelésnél érezni csupán.

3. Sétálj kutyával – Tény, hogy a nők jobban felfigyelnek egy kutyát sétáltató férfira, sőt, azonnal olyan tulajdonságokat tulajdonítanak neki, amiktől vonzóbbá válnak számukra: gondoskodó, kedves, alkalmazkodó, figyelmes. Természetesen csak ezért ne vegyél kutyát, de időnként besegíthetsz valamelyik barátodnak azzal, hogy elviszed a kiskedvencét egy nagyobb sétára.

4. Adj egy kis pihenőt a borotvádnak – A férfi arcszőrzet a nők szemében egyenlő a férfiassággal, nem mellékesen pedig a legtöbb pasinak kifejezetten jobban áll, ha pár napos borosta pihen az arcán.

Forrás: Shutterstock

5. Magabiztos fellépés – Az egészséges magabiztosság rendkívül szexivé tesz egy pasit. Ez látszódik a járásodon – nem sietsz, de nem is lopakodsz -, amikor ülsz – a kissé széttárt combok azt üzenik, hogy büszke vagy a férfiasságodra -, a testbeszédeden, a mosolyodon. Természetesen a magabiztosságot nem érdemes mímelni, de egy kis gyakorlással és az elismerő pillantásokkal belekerülhetsz egy öngerjesztő körbe.

Az első benyomás azonban nem minden! A figyelmesség, kedvesség, előzékenység és a humor hidd el, minden külső tényezőnél vonzóbbá tehet!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.