viselkedés használati útmutató kibeszélő férfi
Kedves Hölgyem! Gratulálunk, ön beszerezte a XXI. század legújabb, legmodernebb Férfi modelljét. A hosszú távú és sikeres üzemeltetés érdekében kérjük, tanulmányozza figyelmesen az alábbi használati utasítást!

Újonnan beszerzett Férfi esetében ügyeljen a beszoktatásra!

Hazavitelekor ne hangsúlyozza, hogy a hely, ahová érkezett, a jövőben állandó, akár életre szóló otthonául szolgálhat! Egyes típusok esetében ugyanis válaszreakcióként megmagyarázhatatlan szorongás, súlyosabb esetben pánik léphet fel. Ez váratlan és kontrollálhatatlan menekülési protokollt indíthat el.

Férfi modelljét megfelelő mennyiségű és minőségű kalóriával lássa el!

Vegye figyelembe a Férfi igényeit! Ha modellje elégedett, általában széles mosollyal, kisimult homlokkal, dicsérő szavak kíséretében veszi magához az ön által feltálalt kalóriaforrást. Ezek hiányában sem kell okvetlenül megijedni! Az ezen a téren mutatott reakciók nagyban függnek attól, hogy a terméket első éveiben hogyan programozták. Némely Férfinél pusztán az elpusztított ételmennyiség és az üresen hagyott tányér árulkodik arról, hogy elégedettséggel töltötte el az étel.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Milan Virijevic/Milanvirijevic

Vigyázat! Túltáplálás esetén a modell külső borítása megereszkedhet!

Off üzemmód

Bármilyen tökéletesen is működik az ön által használt modell, rendszeresen szüksége van kikapcsolódásra. Kérjük, biztosítson számára időnként felhasználómentes teret és kötetlen időtöltést! Ne aggódjon, ettől az ön által beszerzett Férfi nem fog elidegenedni!

Amennyiben mégis, úgy reklamáció nélkül célszerű kidobni és beszerezni egy másik modellt. Érdemes ilyenkor frissített verziót választani, és ellenőrizni, hogy installálva van-e rajta a "hűség" nevű applikáció.

Vírusirtás

Minden Férfinél jelentkezhetnek vírusok, melyek előre nem tervezett módon felborítják a viselkedésre vonatkozó programozást. Modellünk ilyenkor hangosan, indián módjára böfög, netán "széllel béleltté" válik. Súlyosabb vírus felmerülésekor elkezdhet más felhasználókat nézegetni! Utóbbi esetben sokan vallják, hogy hatásos fizikai beavatkozást alkalmazni, és egy bizonyos ponton erőteljesen bokán rúgni. Ezt a megoldást azonban csak végső esetben ajánljuk.

Célszerű kerülni minden olyan módszert, ami károsíthatja a Férfit. A javítása igen költséges lehet. Ha még időben sikerül felismerni a rendszerhibát, akkor elejét lehet venni a komolyabb károsodásnak. Próbáljon türelemmel és kitartással megoldást találni a problémára, futtasson le rajta egy verbális víruskereső programot! Ha úgy érzi, problémát talál, akkor az információcsere közben/után alkalmazza az "üzemzavar" című pont utasítását!

Üzemzavar

Üzemzavar felmerülésekor határozott, de finom mozdulattal vegye kézbe a modell központi helyén található botkormányát! Megfelelő és kielégítő használatának elsajátításával a zavar - az esetek 90%-ában - elhárul...

Kellemes felhasználást!

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.