szerető kibeszélő megcsalás bosszú
Amikor egy nőt megcsalnak, az illető legszívesebben jól elkapná „azt a lotyót", megcibálná a haját, kilökné a busz elé vagy máglyán égetné el. Hiszen a gaz némber elcsábította a párját. Bár nem tudja, igazából hogy kezdődött, de még ha így is történt, a férfinak nem kellett volna ellenállnia úgy mellesleg? Végtére is ő él párkapcsolatban, nem annak kellett volna erre nemet mondania, aki foglalt?

Borzalmas érzés, ha megcsalják az embert, elárulva és összetörve érzi magát ilyenkor. Óriásit csalódott egy olyan valakiben, akit szeretett, akivel együtt tervezte a jövőjét. Ilyenkor úgy érezheti, egy csapásra összeomlott az élete. Nem csoda, hogy hihetetlen feszültség van benne, és éktelen harag, amit valakire rá kell zúdítania. Néha ezt nehéz a párjára, hiszen felfogta a tényt, hogy megcsalta őt, de nem biztos, hogy egyik pillanatról a másikra ki lehet szeretni valakiből. Ezért talán nem is tudatosan, de elkezdi a szeretőt gyűlölni. Mert valakit muszáj!

De azért ha jobban belegondolunk, őt lehet a legkevésbé hibáztatni.

Biztosan tisztában volt vele, hogy a férfi, akivel összeszűrte a levet, kapcsolatban él. És nem szép dolog olyan emberrel kezdeni, aki foglalt. Na de itt, aki foglalt, az a kedves férfi, és neki pedig nagyon nem szabadott volna bárkivel is kezdenie! Ne felejtsük el, hogy ez elsősorban az ő sara, ő az, aki megcsalt valakit. Akármennyire is próbálják elcsábítani, és nyomul a másik nő, ha szereti a párját, és vele tervezi a jövőjét, igenis kutya kötelessége ellenállnia, és nemet mondania!

Szokták mondani, hogyAki szeret, marad. Akit lehet, azt viszik" – ebben azért van valami, legyünk őszinték. Teljesen fölösleges a szeretőre haragudni, mert ha a párunk képes volt megcsalni vele, akkor képes lesz mással is, az illető személye szinte mindegy, ez nem a harmadikról szól.

A párod követett el ellened egy hatalmas bűnt, és nem az a másik nő.

Ha azt gondolod, nem ő a hibás, akkor ezzel azt mondod nincs is szabad akarata. Ennyi erővel ez bármikor megismétlődhet... Természetesen ez fordítva is igaz, amikor a nő lép félre!

Jobb kihagyni az egészből a szeretőt, zúdítsd az összes dühödet és a haragodat a párodra, mert valószínűleg megérdemli. Ez tulajdonképpen kettőtökre tartozik, a kettőtök problémája. Nem azt mondom, hogy el kell kezdened magadban keresni a hibát, de a kapcsolatotokban mindenképpen. Mert ha egy ilyen becsúszik, ott már alapjáraton voltak problémák. Egy jól működő kapcsolatba általában nem tud beférkőzni egy harmadik.

Forrás: Shutterstock

Ha a szívedre teszed a kezed, talán bevallhatod, hogy valamit azért már éreztél, persze ettől függetlenül erre nem biztos, hogy számít az ember, és nem is indokolja! Gyakran ilyenkor elkezdünk azon rágódni, hogy az egész hazugság volt, és sosem szeretett, vagy többször is megcsalhatott? Ez nem biztos, hogy így van, remélhetőleg az elején még jól működtek a dolgok, a kérdés, mitől, mikor romlott el?

Ezzel szembenézni persze nehéz, hisz borzasztó fájdalmas. Ezért könnyebb a szeretőt, egy külső tényezőt kikiáltani bűnbaknak, és kvázi egy ártatlan áldozatot csinálni a párunkból. De ez nem fair, ne mentsd őt fel, hanem nézz szembe a valósággal, és miután leüvöltötted a fejét, és megtépted az ő haját, esetleg szétvágtad minden ruháját, megpróbálhatjátok megbeszélni, hol romlott el a dolog. Vagy pedig csukd be magad mögött az ajtót végleg, és ne nézz hátra.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.