Pornót néz a pasid, ezért hisztizel? Ne légy már ilyen begyöpösödött! (18+)

szex pornó Pornhub kibeszélő felnőttfilm erotika
Vannak, akik egy komoly kapcsolaton belül a megcsalással egyenértékű bűnként tekintenek a felnőttfilm-fogyasztásra, hiába működik egyébként minden tökéletesen köztük és partnerük között. Mi ennek az oka?

A pornó miatt levágott hisztériázás jelenségét tökéletesen bemutatja a Don Jon című film, melynek főhősnője (Scarlett Johansson) egy igazi egótúltengéses, egydimenziós p*csa, aki bár elvárja, hogy a csávója (Joseph Gordon-Levitt) mindenben alkalmazkodjon hozzá, ő fikarcnyi rugalmasságot sem mutat, sőt, állandóan basáskodik a párja fölött.

Míg a férfinak kiskutyaként kell utánakoslatnia a moziba, hogy megnézze vele a leggagyibb „ZS" kategóriás romantikus limonádékat, ő patáliát csap és szakítással fenyegetőzik, mikor megtudja, hogy kedvese magányos óráiban a legnépszerűbb pornóoldal videóira élvezkedik.

A hölgy azzal indokolja felháborodását, hogy szerinte azok a filmek undorítóak és teljesen feleslegesek, ha az illetőnek van barátnője, aki elvileg kielégíti minden erotikus vágyát. Itt azonban máris beleütközünk egy olyan eltérésbe férfi és nő között, mely rögtön magyarázatot adhat arra, hogy miért gondolkodik a két nem annyira különbözőképpen a pornóról.

Forrás: Shutterstock

A férfiak nem kötik a szexet az érzelmekhez olyan mértékben, mint a nők; a felnőttfilmek legtöbbször inkább amolyan szemrágógumiként szolgálnak számukra.

Amikor egy pasi fellép egy pornóoldalra, nagyjából úgy érzi magát, mint egy kisgyerek, aki megérkezik a vidámparkba, és hirtelen azt sem tudja, hova nézzen, mit próbáljon ki, számtalan inger hat rá egyszerre, és ez hihetetlenül felvillanyozza őt.

A nő általában azért féltékeny erre az élményre, mert tudat alatt úgy érzi, hogy bizonyos szempontból nem ér fel a filmbeli lányokhoz, nem lenne képes arra, amire ők vagy azért, mert nincs hozzá gyomra, vagy mert egyszerűen nem elég tapasztalt, ezért nem rendelkezik a kellő ügyességgel, önbizalommal és bátorsággal az általuk produkált mutatványokhoz. Az is előfordulhat, hogy gusztustalannak találja, amit a szexfilmekben művelnek, azt pedig kiábrándítónak, hogy kedvesét izgatják ezek az audiovizuális impulzusok.

Tény, hogy a pornófilmek sok esetben a mindennapok során kivitelezhetetlen akciókat mutatnak be, és egy normális férfi nem is várja el a barátnőjétől, hogy ilyenekkel szórakoztassa őt nap mint nap. Ihletet azonban érdemes lehet ezekből meríteni, és ez olyan, mint bármilyen más tanulási folyamat: rájönni arra, mi izgat titeket, kipróbálni új dolgokat, feszegetni a határaitokat, kilépni a komfortzónátokból. Ezek ugyanis jelentős önbizalomnövelő hatással bírnak, nemcsak az ágyban, hanem azon kívül is.

Forrás: Shutterstock

Ha jártál már valaha hasonló cipőben, ezek a gondolatok talán a te elméden is átfutottak néhányszor. Tudom, sokszor úgy tűnik, hogy a párod hősszerelmes és kanos énje két teljesen különböző személy, de ezt nem érdemes magadra venned.

Tekints úgy az átlagosnál kicsit extrémebb szexuális vágyaira, illetve azok megvalósításaira, mint potenciális összekovácsoló, kikapcsolódást szolgáló játékokra!

Ezek révén jobban megismerhetitek egymás személyiségének érdekes kis részleteit és önmagatokkal kapcsolatban is hasznos információkat hozhattok napvilágra.

Persze mindez csak addig működik, amíg senki sem érzi kényszerítve magát semmire. Az érzelmi zsarolásnak és a vádaskodásnak nincs helye ezekben a szituációkban, különben semmi értelme az egésznek.

Két dolog azonban biztos: attól, hogy te paláverezel a pornó miatt, a barátod még nézni fogja a hátad mögött, és az is szinte száz százalék, hogy pusztán a felnőttfilm-fogyasztás nem fogja őt arra sarkallni, hogy kevésbé szeressen, esetleg megcsaljon téged.

Ha tényleg szeret, azért van veled, mert te egy személyben megtestesíted azokat a külső-belső tulajdonságokat, amikre neki szüksége van. Tehát attól még, hogy biológiai sajátosságaiból kifolyólag esetleg szexuális vonzalmat érez más nők iránt, ugyanúgy te leszel számára az első és a legfontosabb. Ha pedig így van, akkor nem mindegy, milyen gigamellű színművésznők videóira lazítja el magát otthon, ha neked épp úgyis akad más dolgod?

Te kiakadsz, ha a párod pornót néz?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.