Menekülnöm kellett volna, amikor megtudtam, hogy a pasim pornófüggő (18+)

Fiatal voltam, a húszas éveim elején, amikor találkoztam Balázzsal. Hosszú, átbeszélgetett randevúk, szenvedélyes csókok elváláskor, minden a lehető legjobban alakult, egészen addig, amíg sor nem került az első intim együttlétre.

Kellemes zene szólt, ő csókolni, majd simogatni kezdett, én pedig alig vártam, hogy elmerüljünk egymás testében, hiszen éreztem a szerelmet, nem mellesleg pedig a testi vonzalom vágytól fűtött csodáját. Minden teljesen rendben is ment, amíg észre nem vettem, hogy ő, úgymond, nem igazán áll készen odalent a dologra. Megijedtem, hogy mégsem tetszem neki eléggé, talán valamit rosszul csinálok. Nem mertem persze szóba hozni, még fiatal voltam az efféle nyílt kommunikációhoz. Kis idővel később szabadkozni kezdett, hogy ne haragudjak rá, nagyon sokat dolgozott a héten, rettentően fáradt, de ne aggódjak, nem velem van a baj. Kissé csalódottan, de megértően elfogadtam a dolgot. Együtt aludtunk.

Reggel már tettre készen ébresztett, meg is történt az első együttlétünk. Gyors volt, hátulról, de azért élveztem.

A következő randevúnk pár nappal későbbre esett, nála vacsoráztunk, boroztunk egy kicsit, majd meglepett azzal a hévvel, amivel nekem esett. Benne voltam a vadabb a játékban, bár nem teljesen így képzeltem el a dolgot. Az aktus közben azonban sokszor éreztem, hogy lankad, de nem a figyelme, ha érted. Nem is tudott elmenni, végül az ágyban elaludtunk.

Következő alkalommal megkért, hogy a gépén tegyek be egy zenét, és én gondoltam majd a YouTubon keresek valamit, de a böngészője már meg volt nyitva, így rákattintottam. Láttam, hogy az egyik ablakban egy megállított pornó volt. Csak egy képkocka látszódott, két pasi egy nővel egyszerre. Ezen nagyon meglepődtem. Persze, nem vagyok álszent, én is volt, hogy néztem pornót, szóval nem hoztam szóba a dolgot.

Pár héttel és pár kisebb nagyobb sikereket megélt együttlét után azonban beszélgettem egy barátnőmmel a dologról, és ő ültette a bogarat a fülembe: „Nem lehet, hogy a pornók miatt nem megy neki veled?".  

Úgy éreztem, akármennyire is kényelmetlen a téma, rá kell kérdeznem Balázsnál a dologra. Másnap leültem vele szemben és szembesítettem az elméletemmel. Ő csak hallgatott, majd bevallotta, ő igazán csak a pornóra tud beindulni. Szeret, és rettentően kíván, de valamiért mégsem tud a vágy olyan pontjára kerülni velem, mint amikor ezeket a filmeket nézni. Oké, gondoltam, akkor próbáljuk meg másként. Megkértem, hogy tegyen be egy pornót és szóljon az a háttérben a zene helyett. Hát, mint ne mondjak, egészen jól ment a dolog, bár engem kissé feszélyezett ez a szituáció. Kicsit olyan volt, mintha egy másik pár is csinálta volna velünk ugyanabban a szobában.

Forrás: Shutterstock

Utána nagyon megbántam, hogy ezt felajánlottam, mivel onnantól kezdve csak így szeretkeztünk, vagyis ezeket inkább csak szexnek nevezném. Közben észrevettem, hogy gyakran nem is engem néz, hanem a filmet, sőt, olyan dolgokat csinált velem, mint a pornószínésznővel a férfi, vagy férfiak.

A sokk ott ért, amikor egyik este megkért, orálisan kényeztessem, majd befogta az orromat közben és nem engedte, hogy elhúzzam a fejemet. Fuldokoltam, ami megrémített, de láthatóan ő rettentően élvezte a dolgot. Ezután sírni kezdtem, ő megrémült és végre sikerült őszintén színt vallania: pornófüggő, ezért is hagyta ott az előző barátnője. Napközben többször is néz ilyen filmeket, amikre maszturbál, még a munkahelyén is a mosdóban. Már nem is igazán tudja annyira felizgatni a hétköznapi szex, csak a durvább dolgok, amiket a filmekben lát. Szeret, nem akar elveszíteni emiatt, de erről nem tehet. Értékeltem az őszinteségét, és hittem is neki, de mondtam, hogy én nem tudok együtt lenni valakivel, akinek a pornó jelenti a szexualitást, nem pedig én. Akinek nem elég az, ahogy én hozzáérek. Szakítottam vele. Addigra olyan sok sérelem ért, hogy az önbizalmam a béka feneke alá került, és képtelen voltam ezt tovább folytatni vele. A következő kapcsolatomban szinte újra kellett építenem a szexualitásomat.

Forrás: Shutterstock
Hevesi Kriszta szexuálpszichológus: "A pornófüggőség egyre több embert érint"
Dr. Hevesi Krisztina a Life.hu-nak elmondta, mit tehetünk a pornófilm függőség ellen, de a szexuálpszichológus azt is elárulta, miért alakul ki ez a fajta állapot egyre gyakrabban az emberekben. Nézd meg a videót!

 Nyitókép: shutterstock

Ezek is érdekelhetnek