Ha pornófilmet néz a pasim, akkor nem szeret engem?

Sokan néznek pornót. Ez nem felvetés, nem kérdés, ez tény. Legyen akár férfi, akár nő. Van, aki sűrűbben, van, aki ritkábban. Szóval, egy olyan dologról beszélünk, ami mostanra már-már természetes dologgá nőtte ki magát.

Viszont kíváncsi lennék, kit hogy érint, mikor felismeri, hogy az ő párja szintén a nézők körébe tartozik. Az én fejemben mindig is igen ellentétes kérdések kavarogtak és kavarognak a mai napig is ezzel kapcsolatban. Először jön a negatív hullámom.

Miért van erre szüksége? Nem vagyok elég jó? Valamit nem adok meg, amit szeretne? Jobbnak, szebbnek, dögösebbnek kellene lennem? Egy ideig rágódok ezeken. Majd feladom. Sem most, sem soha nem leszek képes felvenni a versenyt a pornósztárokkal. Nem azért, mert nem lennék képes megtanulni új dolgokat. Hanem azért, mert ők nem igaziak. És itt nem a rengeteg plasztikai műtétre gondolok, amiken átesnek az istennő kinézet érdekében.

Hanem arra, hogy ők ott egy szerepben vannak. Tesznek dolgokat, amiket vagy élveznek, vagy nem. De egyvalami mindig is hiányozni fog ezekből a filmekből: a valódi érzelmek. Ők nem szeretik egymást, nem éreznek semmit a másik iránt. Bemennek, ledolgozzák a műszakot, és hazamennek.Erre legyek féltékeny? Inkább nem...

Talán nincs is szükség arra, hogy felvegyük a kesztyűt. Időnként nézi ezeket a videókat, mert izgatónak, esetenként tiltottnak látja őket. Suttyomban, bújva csinálja. Legalábbis azt hiszi, hogy nem tudom. De lányok, valljuk be őszintén, mind tudjuk, hogy mi a helyzet. Sosem szólok érte, miért tenném? Ellenben vannak olyan kérdések ezzel kapcsolatban, amik talán fontosabbak annál, mint hogy féltékeny vagy-e a bögyös csajra a videóban.

Forrás: Shutterstock

Meddig egészséges ez a sztori? Ritkán? Alkalmanként? Rendszeresen? Folyamatosan? Mi van akkor, ha megnéz egy videót, mielőtt veled ágyba bújik? Jelentheti azt, hogy valójában arra a csajra vágyik, és nem rád? Mindenképp érzékeny téma, és nehéz ezeket a dolgokat helyén kezelni. Óvatosan puhatolózz, nehogy véletlenül kirobbants egy háborút!

A másik kellemetlen része ennek, ha a párunk úgymond álszent ezzel kapcsolatban. Ha ő már attól falra mászik, ha te egy átlagos híres férfira pozitív jelzőket aggatsz. Nem tudja elviselni a gondolatát sem, hogy a nyálad csorgatod Supermanre, Aquamanre, vagy bárki másra. Pedig még csak nem is arról beszélünk, hogy pornót nézel. Ezekben a helyzetekben nehéz megállni, hogy ne kérd számon a másikat. Miért ne tetszhetne egy jóvágású pali, míg ő meztelen nőket bámul? Aztán leesik a tantusz, és megérted. Szeret téged. Még véletlenül sem akar belegondolni abba, hogy egyszer akár el is veszíthet.

Szóval, ne érezd rosszul magad emiatt! Ne görcsölj rá a dologra! Ettől még szeret a párod. Hisz azért van veled, mert rád van szüksége, nem pedig egy elképzelt, beállított virtuális valóságra. Csak néha kell neki pár percnyi stresszoldás. Ennyi meg belefér, nem igaz?

Szabó Léna

Forrás: Mudra László
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek