magazin kibeszélő nőiesség hosszú haj rövid haj
Egy nő csak hosszú hajjal nő? Képzeld el azt a szituációt, amikor még csak látatlanban, telefonon beszélgetsz potenciális randipartnereddel: felméritek egymás külső paramétereit, illetve elvárásait. Na ilyenkor jönnek a te milyen hajszínű, szemszínű, testalkatú stb. nőkért vagy oda típusú kérdések! Mert ha netalántán nem felelsz meg az elvárásainak, a randiig még őrült fogyókúrába kezdhetsz, átfestetheted a hajadat, esetleg le is vágathatod.

Na de mi van akkor, ha hirtelen meg kellene növeszteni azt? Mert ez is előfordulhat. Hiszen vannak olyan férfiak, akik szerint csak a hosszú hajú nők az igazi nők. Állításuk szerint képtelenek lennének ágyba bújni egy rövid hajú fehérnéppel. Vagyis azt talán még igen, de ebben az esetben alváson kívül másra ne is számítson a hölgyemény!

Az ész a fontos, nem a haj! Vagy mégsem?

Ha elhangzik a mondat: "Nekem nem tetszenek a rövid hajú nők!", akkor indul a pánik! Úristen! Vajon mit ért rövid haj alatt? Az álladat keretező már kurtának számít? Vagy még a vállig érő is ebbe a kategóriába tartozik? Persze léteznek hajhosszabbító eljárások, de egyrészt igen költségesek, másrészt meg, ne mááár! Most komolyan? Hiszen az ész a fontos, nem a haj! Akarom mondani te, és nem az, ami a fejeden van!

Akkor mi történik, ha ne adj' isten beteg leszel, és nemhogy rövid, de semmilyen hajad nem lesz majd? Akkor már nem is leszel nő? Hogy is van ez uraim?

Csak a hosszú hajától nő a nő?

Mitől nő a nő? Mert ma már viselhetünk nadrágot, lehet tüsi hajunk is! De úgy látszik: bizonyos férfiaknál még mindig él egy konzervatív, vagy mondjuk inkább, hagyományos kép a nőről. Csak a hajától nő a nő?

A varázserő nem a hajban rejlik!

Minden korban vannak szépségideálok. De uraim, hatalmas kockázatot vállaltok ám, ha csak a hajkoronánkba szerettek bele! Hiszen az csak az egyik vonzerőnk, de nem abban rejlik a valódi varázserőnk. Ha csak ezt tudjátok értékelni, akkor valóban elveszhet a varázs, ha megváltozik, esetleg megrövidül a frizura.

Forrás: Getty Images/John Sommer/John Sommer

Csak a méret a lényeg?

És akkor még nem is beszéltem a hatalmas női melleket favorizálók táboráról! Csak ez a lényeg?

Biztosan ismerős számodra is az a fajta férfiú, aki emelt hangon hirdeti: a push up melltartókkal becsapjuk a nagyérdemű férfiközönséget. Mert állítólag hatalmas csalódás számukra amikor lekerül a ruha, és ott állunk előttük két számmal kisebb mellekkel!

Ha viszont csak a méret a lényeg, akkor mi is lebiggyesztett ajkakkal méregethetnénk őket sok esetben, amikor lekerül róluk a gatya... Márpedig én nem nagyon ismerek nőt, aki megjegyzést tett volna a párja férfiasságára. - Kivéve, ha nagyon extrém esettel találkozott.

Nőt kerestek vagy hajasbabát?

Szóval gondolkodjatok el azon, hogy mi számít igazán! Ragaszkodtok továbbra is a hosszú hajzuhataghoz, vagy hajlandóak vagytok más értékeket is figyelembe venni, amikor választotok? Társat keressetek inkább, ne egy hajasbabát, akivel eljátszadozhattok!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.