szex kibeszélő felnőtt szeretkezés magazin együttlét
Már kamaszként furán éreztem magam, amikor feljött a téma egy baráti társaságban, mégis ki hány pasival szexelt. Repkedtek a számok, én pedig csendben hallgattam, ugyanis tudtam, hogy amíg a többiek 5, vagy 6 pasival is lefeküdtek, én még eggyel sem...

Kezdjük a legelején. A szüleim normálisan neveltek, már egész hamar képben voltam, mi az a szex, és azt is tudtam, hogy az elsőt mindenképp olyan emberrel szeretném, akit szeretek. 14 voltam, amikor már discoba jártam, hála a 6 évvel idősebb nővéremnek, aki megesküdött, hogy vigyáz rám. A barátnőim nagy része idősebb volt nálam néhány évvel, de akadtak azért osztálytársak is.

Közülük sokan bepasiztak bulizás közben: óriási csókcsaták, tipi-tapi, én pedig nem értettem, miért kell elrontani a bulizást a fiúkkal, és miért nem lehet csak simán táncolni hajnalig. Sokszor csak másnap derült ki, hogy a barátnőim a forró csókcsaták mellett le is feküdtek egy-egy pasival: valaki a mellékhelyiségben, valaki pedig a tóparton hagyta a szüzességét, én pedig nem értettem, hogy lehetnek ekkora ribancok (persze ezt sosem mondtam nekik, vagy ha igen, nem ilyen nyersen...)

Bár nagy volt rajtam a nyomás, hogy nekem is minél előbb el kéne veszítenem a szüzességem – hiszen egyrészt kezdett ciki lenni a szűzhártyám megléte, másrészt pedig hajtott a kíváncsiság is –, éreztem, hogy nem tudnám egy egy pár órás ismertség után széttenni a lábam.

Végül 16 évesen, életem első nagy szerelmével veszítettem el a szüzességem, és ezt most, 28 évesen sem bánom.

Sőt, örülök neki, ugyanis nekem érzelem nélkül nem megy. Ettől függetlenül nem ítélem el azokat, akiknek igen...

Forrás: Shutterstock

Nem voltam együtt sok pasival, de nincs hiányérzetem

Miután elvesztettem a szüzességem életem első nagy szerelmével, vele voltam még három évig, így 18 éves koromig egyetlen férfi volt az életemben. Abban az évben szakítottunk, amikor érettségiztem, és a nyári bulik magukkal ragadtak: állandóan ittam, buliztam, és ebben az egyik legforróvérűbb barátnőm volt a partnerem.

Bár ő össze-vissza kefélt, és minden egyes buliból más pasival jött haza, nekem nem ment. Csókolóztam, flörtöltem, táncoltam, de tovább nem jutottam.

Utólag már tudom, hogy nem baj, de akkor mindig azt hallgattam, hogy most kell kiélni magam, mert mi lesz velem majd ha férjnél leszek, és akkor kapok kedvet idegen férfiakkal kufircolni...

Nos, itt vagyok 28 évesen, és elmondhatom magamról, hogy életem során összesen 4 pasival feküdtem le. Hogy bánom-e? Cseppet sem, pedig ha valamilyen úton módon szóba jön, szinte nevetségesnek tűnik ez az alacsony szám, és az, hogy nekem még soha nem volt egyéjszakás kalandom. Néha azt gondolom, egyszer majd biztosan megbánom, hogy nem próbáltam ki több emberrel a szexet, de aztán arra jutok, hogy ha érzelem nélkül nem megy, miért kellett volna erőltetnem.

Nem gondolom, hogy ettől kevesebb vagyok, sőt, tök jó, hogy rám aztán senki nem mondhatja, hogy ribanc, azt pedig kikérem magamnak, hogy ettől függ, mennyire vagyok jó lepedőakrobata. Azt hiszem, kijelenthetem, hogy büszke vagyok arra, hogy csak ennyi pasinak adtam oda magam, és nem feküdtem össze fűvel-fával, pedig lett volna rá lehetőségem.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.