Veszélyes szerelem avagy történet a férfiról, aki miatt rohantam HIV-tesztet csináltatni (18+)

HIV kibeszélő felnőtt szerelem magazin szexfüggőség HIV-teszt
Pár éve történt, hogy az interneten megismertem Jánost. Épp elég rossz passzban voltam, úgyhogy nagyon jólesett a figyelme. Mivel ő Amerikában élt, így elkezdtünk levelezni és rövid időn belül nagyon közel kerültünk egymáshoz.

Én épp túl voltam egy szerelmi csalódáson, ő viszont fantasztikusan tudott figyelni rám. Rengeteget leveleztünk, főleg mély témákról, érdekelte, ki vagyok, hogy gondolkozom az életről. Magáról már kevesebb dolgot árult el, de annyit megtudtam, hogy több éve él kinn Amerikában, éttermekben dolgozik és régóta nem volt párkapcsolata. Megemlítette, hogy utazásai során szokott ismerkedni, de akkor még nem tulajdonítottam ennek túl nagy jelentőséget.

Több hét levelezés után felmerült, hogy találkozzunk. Ő épp egy három hetes thaiföldi útra készült, de felajánlotta, hogy utána hazajön Magyarországra, hogy együtt tölthessünk egy hetet. Az azért egy kicsit gyanús volt, hogy mit csinál egy egyedülálló férfi három hétig Thailföldön, de amikor rákérdeztem, hogy lefekszik-e thai lányokkal, még ő volt felháborodva, hogy kérdezhetek ilyet. Ugyan minek jönne ő Magyarországra miattam, ha azt a pénzt thai lányokra is költhetné?

A válasza megnyugtatott és izgatottan vártam az érkezését. Borzasztóan izgultam, hogy fog sikerülni a személyes találkozó, hisz mégis csak egy idegen volt, ráadásul úgy beszéltük meg, hogy én fogom elszállásolni. Az egy hét végül jól sikerült, sok időt töltöttünk együtt, még a nagymamájához is lementünk vidékre, akinek a mennyasszonyaként akart bemutatni. Felmerült, hogy költözzek ki hozzá Amerikába, úgy tűnt, nagyon akar engem. Viszont amikor visszautazott, hirtelen kaptam tőle egy üzenetet, hogy ne haragudjak, de ez neki nem fog menni, az ő élete nem alkalmas az elköteleződésre, maradjunk inkább barátok.

Forrás: Shutterstock

Így lett. Mivel imádtam vele beszélgetni, levelezni, úgy éreztem, hogy a barátság is értékesebb annál, mint hogy elveszítsem. Ő pedig boldog volt, hogy így is elfogadom őt. Már itthon is beszéltünk róla, hogy meglátogatnám Amerikában, ami rá egy hónapra össze is jött. Mivel nem akartam vele kettesben lenni, így a legjobb barátnőmet is elhívtam magammal. Ez az utazás azonban nem sült el túl jól: kiderült, hogy a srác nagyon agresszív tud lenni, ha kikerül a komfortzónájából, ráadásul mondanom se kell, a „legyünk barátok" duma is kamu volt. Végül is oda jutottunk, hogy megzsarolt, hogy vagy kiköltözök hozzá vagy mindennek vége közöttünk. Vége lett. A barátnőmmel is nagyon összevesztünk az úton, így egy időre őt is elveszítettem.

Fél év telt el, amíg a barátnőmmel újra szóba álltunk egymással és akkor szóba került János. Megemlítettem, vajon mi lett volna, ha kiköltözök hozzá, erre a barátnőm rávágta, hogy jobb hogy nem, ugyanis mint kiderült (János barátja árulta el neki, akit Amerikában ismertünk meg), János szexfüggő volt, aki Thaiföldre és Costra Ricára járt szexuális életet élni. Amikor ezt megtudtam, egy világ dőlt össze bennem, hisz rákérdeztem és hazudott nekem. Amikor hazaértem, beírtam a Google-ba, hogy „szexturizmus Thailföld" és rengeteg AIDS-szel kapcsolatos cikk ugrott fel. Teljesen bepánikoltam és bejelentkeztem másnap egy HIV-tesztre.

Soha nem felejtem el azt a két napot, amíg az eredményre vártam. Lepergett előttem többször az életem, rettegtem, mi lesz, ha pozitív leszek, rengeteg cikket elolvastam a témában és csak sírtam és sírtam. Nem hittem el, hogy lehettem ennyire hülye, hogy veszélyeztethettem az egészségemet egy hülye pasi miatt. Remegő térdekkel mentem az eredményért, majdnem összeestem a buszon. Negatív lett. Emlékszem az érzésre, olyan volt, mint amikor az ember egy újabb esélyt kap az élettől. Szerencsém volt.

Nem vagyok büszke erre a történetre, viszont azt gondolom, mindannyian tanulhatunk belőle. Soha ne feledd, akár egy szexuális együttlét is megváltoztathatja az életedet örökre. Használj óvszert, mielőtt megismernél valakit igazán, mert sosem tudhatod, merre járt előtted.

Kezdőkép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.