Így szurkoltunk mi! - Avagy she.hu lányok a vb lelátókon!

Volt, aki azt sem tudta, mi ez, csak, ha már pont itt rendezik, akkor megnézi. Volt, aki hónapok óta másról sem tudott beszélni, annyira várta. És volt, aki az utolsó pillanatban seftelt magának jegyet. De egyben mind egyetértettek: a közösségi szurkolásnak ereje van! Bárcsak máskor is tudnánk ennyire összetartóak lenni, mint a lelátókon!

Jónás Zsófi

Fantasztikus élmény volt! 12 ezer emberrel végigszurkolni egy magyar világbajnoki aranyérmet érő úszást felejthetetlen. Mindig is tudtam, hogy szurkolásban verhetetlenek vagyunk! :)

Forrás: Jónás Zsófi saját képe

Baranyai Kata

Igazi hidegrázós élmény! Elképesztő energiák tombolnak a versenyszámok közben. Még most is a hatása alatt vagyok, és biztos, hogy örök emlék marad. :)

Forrás: Baranyai Kata saját képe

Laczkó Ági

Bevallom, még sosem láttam szinkronúszást testközelből, de erre a Vajdahunyad vára melletti medence volt a legtökéletesebb helyszín. Hihetetlen volt látni, hogy a törékenynek tűnő, csillámban és flitterben pompázó kis balerinák milyen bámulatos figurákra képesek a vízben. Különösen nagy élmény volt együtt szurkolni a magyar csapatért, hisz szinte felrobbant a lelátó, mikor a mi 4 percünk következett. Szép volt lányok!

Forrás: Laczkó Ági saját képe

Makra Flóra Emese

A magyar-francia női vízilabda meccs volt a fénypont, bár a hozzáértők jobban szeretik a szorosabb küzdelemmel tűzdelt meccseket, de nekünk - akik csak élvezni mentünk ki a házi vb hangulatát -, ideális volt a lányok által produkált fantasztikus 24 gól és az egész diadalmenet. ;)

Forrás: Makra Flóra Emese saját képe

 

A cikk megjelenését a Bp2017 Nonprofit Kft támogatta.

 

Nyitókép: She.hu

Ezek is érdekelhetnek