szerelem filmek kultúra
Sok film született már a szerelemről - számtalan formában dolgozták fel ezt a csodálatos érzést. Nehéz is a sok-sok alkotás között megtalálni az igazán jókat, de mutatom az én kedvenceimet. Ha romantikára és az igaz szerelem átélésére vágytok, mindenképp nézzétek meg ezeket!

Édes november

Nelson munkamániás üzletember, aki csak magával törődik. Egy nap találkozik Sarával, és a lány furcsa ajánlatot tesz neki: költözzön hozzá egy hónapra, és éljen úgy, ahogy ő. Azt ígéri, hogy ezzel megváltozik majd az élete. A férfi eleinte őrültségnek tartja az ötletet és elutasítja, de mivel éppen elveszíti a munkáját és a barátnőjét is, végül kötélnek áll.

Egész más életet tapasztal meg, mint amit eddig élt, és egymásba szeretnek. Pedig Sara nem így tervezte, mert a betegsége miatt nem tud tartós kötelezettséget vállalni... Mi történik majd, ha letelik az egy hónap?

Ha a férfi igazán szeret

Ez az egyik nagy kedvencem, mert nem szirupos boldogságot mutat be, hanem azt, hogy mindenkinek megvannak a problémái az életben. Alice és Michael élete tökéletesnek látszik: szeretik egymást, van két lányuk, szép házban élnek. De a nő alkoholista, és egyre kevésbé tudja ezt titkolni. Elvonóra kényszerül, a férfi pedig próbálja egyben tartani az életüket és a házasságukat - felesége jelenléte nélkül, ami egyáltalán nem könnyű.

Forrás: AFPforum

Ráadásul a nehézségek az elvonó után fokozódnak: a hazatérő Alice teljesen megváltozik, és egyre nehezebbé válik az együttélés mindkettőjük számára. Kibírja-e a szerelmük ezt a nehézséget? Kibírja-e Alice, hogy ne forduljon újra az alkoholhoz ebben a feszült helyzetben?

Love Story

Igazi klasszikus film, mégis megunhatatlan. Oliver, a gazdag, elit családból származó egyetemista srác és a szegény Jenny egymásba szeretnek. A szülők rosszallása ellenére összeházasodnak, és próbálják felépíteni a közös életüket dacolva a társadalmi különbségekkel és a pénztelenséggel. Jennyről azonban kiderül, hogy nagyon beteg, és már csak rövid ideje van hátra...

Szerelmünk lapjai

Ha szerelmes film, a Szerelmünk lapjait nem lehet említés nélkül hagyni. Szegény fiú, gazdag lány, nagy szerelem - de túl fiatalok, és a lány szülei elszakítják őket egymástól. Évek telnek el, Allie új életet kezd egy társadalmilag sokkal jobban hozzá illő és a szülei rokonszenvét is bíró férfi oldalán.

Azonban röviddel az esküvője előtt újra hall Noah-ról. Választania kell a két férfi közül - mindkettőt szereti, de hogy választhat jól? Ki az igazi? Az első szerelem, vagy akit érett fejjel választott?

P.S. I love you

Holly és Gerry boldog házasságban élnek, de a férfi fiatalon meghal. Holly teljesen összeomlik, nem talál kiutat a szeretett férfi elvesztéséből. Naphosszat csak otthon gubbaszt, és az egyetlen tevékenysége az, hogy a halott férje ruháiban járkál a lakásban. A barátok és a családja tehetetlen, a lány senkire sem hallgat. Gerry azonban halála után is gondoskodik feleségéről. Még életében írt levelekkel tartja életben a lányt. De mi lesz, ha a levelek elfogynak? Visszatalál-e Holly újra az életbe?

Forrás: AFPforum

Ha kételkedtek abban, hogy létezik igaz szerelem, azt javaslom, mindenképp nézzétek meg ezeket a filmeket, és biztosan megváltozik a véleményetek.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: AFPforum

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.