bosszú exek megcsalás lélek félrelépés
Éjszaka volt. Felriadtam, mert rosszat álmodtam. Amint kiléptem a hálószobánk ajtaján, meghallottam egy messenger értesítő hangot a mobilján. Ő meg sem rezzent, gondoltam, belekukkantok, mi baj lehet, meg egyáltalán kinek jut eszébe hajnali 3-kor üzenetet küldeni a pasimnak? Lehet, hogy jobban tettem volna, ha fel sem riadok. Vagy mégsem?!

Nagyon furcsa volt a párommal való megismerkedésünk. Ő még javában élte a rosszfiúk életét, amikor elkezdtünk levelezgetni a Tinderen. Ezt az énjét már előre láttam, és pontosan emiatt nem is akartam egyáltalán belebonyolódni semmilyen komolyabb kapcsolatba vele. Dehát ez nem így történt. Ugyanis a vágyak, a szeszélyes érzelmek és a mindent a szívnek mondás erősebbnek bizonyult. Szerelmesen teltek a napok és a hetek, majd amikor már azt hittem, hogy végre boldog lehetek, előbukkant egy hülye sms, ami mindent megváltoztatott. 

 

Nem gondolod, hogy eltűnök, ugye?

Ha olvastátok a fenti sorokat, akkor megértitek, miért vert le a víz abban a pillanatban. Természetesen nem férfi írta az üzenetet, hanem egy csinos, félhosszú, barna hajú lány, aki nem éppen a visszafogottságáról lehetett híres - a képeit elnézve. Gondoltam, ha már elém került ez az üzenet, akkor végigolvasom a kis beszélgetésüket. Ezt aztán végképp nem kellett volna. Ugyanis akkor jöttem rá, hogy már több, mint fél éve járok egy olyan pasival, aki totál hülyére vett. 

Gondolkodtam, mi tévő legyek, ám abban a pillanatban a feszültség és a féltékenység túl nagy volt bennem, így ahelyett, hogy kérdőre vontam volna az akkori páromat, szépen visszaírtam a hölgynek, és elkezdtem vele beszélgetni. A helyzet addig fajult, hogy még egy találkát is kicsentem tőle, utólag már tudom, hogy nem kellett volna. 

fiatal, szomorú nő
Egy éjszaka érkezett üzenet döbbentett rá, hogy fél éve megcsal a párom


Találkozzunk 6-kor a szokásos helyen  

De vajon mi lehet a szokásos hely? - gondoltam. Végül megírta a helyszínt, és meg is beszéltük másnapra a kis randinkat. Én, mint aki jól végezte dolgát, és mintha mi sem történt volna, visszafeküdtem az ágyba. Aludni persze már nem tudtam, így forgolódtam az éjszaka hátralévő részében. Reggel viszont az első dolgom az volt, hogy bejelentettem a pasimnak a csajos estémet a barátnőmmel. El is kezdtem készülődni. 

 

Az a bizonyos randi

Ott álltam, és vártam. Majd egyszer csak megláttam egy napszemüveges, barna hajú lányt kiszállni egy BMW-ből - persze nagyon fontos január közepén is a napszemcsi, nehogy lemaradjunk a trendekről. Vetem egy mély levegőt, majd odamentem a lányhoz és bemutatkoztam neki. Ő rám nézett,  majd egy óvatlan pillanatban pofán vágott, és elkezdte cibálni a hajamat. Én - aki egyébként életében soha de soha nem verekedett senkivel- próbáltam leráncigálni magamról őt, de egyedül kevés voltam hozzá, ezért egy járókelő segített. És abban a pillanatban, mire a földre értem, jöttem rá, hogy én mekkora hülye vagyok! 


A felismerés

Miért is csináltam ezt az egészet? Meg akartam mutatni a nagyvilágnak, hogy én is vagyok valaki, akit nem lehet csak úgy átverni. Mire jutottam végül? Megtéptek, megpofoztak, és persze mindezt végignézte az egész környék! Csodás! Itt eljutottam arra a pontra, hogy nem érdekel. Menjen, aki menni akar, történjen bármi, de én még egyszer nem kezdek magánakcióba, mert ezeknem visznek előrébb az életben. Ezt most megtanultam.

Te mit tennél, ha megtudnád, hogy a párod kavar valakivel a hátad mögött?

Nyitókép: Shutterstock
 

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.