2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke
érzelmek kibeszélő vonzalom csók
Nem kérdés, a világ egyik legkellemesebb érzése a csókolózás. Ha nem lehetne közben éhen halni, akkor én életem végéig tudnám csinálni. És nincs is annál lehengerlőbb, ha valakivel már az első smacizás olyan, hogy megremegnek a térdeid, és azt érzed, azonnal színes körömlakkot fogsz pisilni.

De vajon mitől lesz tökéletes egy csók?

Nyilvánvalóan mindenkinek más jön be. Egyesek a hevesebb, mások a lágyabb csókcsatákra buknak. Van, aki csak az ajkak játékát szereti, mások meg a nyelvükkel aratnak hatalmas sikert. Egyvalami azonban biztos: mindenki ugyanazt érzi, amikor igazán betalál egy "szájrapuszi".

Az álomszerű csók legfőbb jelei

Egyszerűen képtelen vagy levenni a szemed a szájáról. És már tök mindegy, miről beszél, csak mozgassa az ajkait. De az sem baj, ha nem teszi. Mert annyira szép a formája, és fejben annyira passzol a tiédhez, hogy biztos vagy benne: ezeket a sors is összetapadásra szánta. Csak arra vigyázz, hogy ne veszítsd el teljesen a kapcsolatot a való világgal: legalább kb. tudd, hogy miről beszélt a másik az elmúlt 40 percben!

Már csak attól is hullámozni kezd a gyomrod, ha elképzeled, hogy milyen lehet, ha megcsókol. És nem, itt most nem kellemetlen gyomorgörcsről van szó, hanem arról az érzésről, amit a hirtelen összehúzódó hasizmok okoznak. Páratlan. Limonádés lányregényekben erre mondják azt, hogy pillangók vannak a hasadban. Csak én ezt a példát nem szeretem, mert a pillangók létezését csak akkor venném észre a gyomromban, ha egy egész raj lakna odabent.

Forrás: Shutterstock

Biztos lehetsz benne, hogy tökéletes ajakharcossal van dolgod, ha az első csóknak sosincs vége. Egyszerűen csak belecsöppensz, és már közben is úgy érzed, hogy azonnal elpusztulsz, ha ezt abba kell hagyni. Éppen ezért sokan addig húzzák ezt a szenvedélyes jelenetet, ameddig csak lehetséges. És talán még egy kicsit annál is tovább.

Az is egy ígéretes jel, ha nem tudod féken tartani a végtagjaidat: úgy remegnek a lábaid, mintha egy tál óriási kocsonyában kéne állnod. Ha már akkor is végigfut rajtad ez a kellemes borzongás, amikor még nem történt semmi, akkor esélyes, hogy az első egymásba gabalyodásotok is tuti lesz.

Ezek bármilyen kombinációja egyenes úton okozhat szájsérülést, dehidratáltságot, nyaki görcsöt és egyéb kellemetlenségeket. Ezért, ha nem akarsz már az elején belerokkanni a hevességbe, akkor néha tényleg hagyd abba! Persze ne túl sokáig, mert olyan ritkán van az életben ilyen egyezés, hogy vétek akár egy értékes percet is bármi másra elpazarolni.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.