párkapcsolat kibeszélő harmadik kapcsolat affér házasság szerető
Én sosem voltam szeretőtípus, ugyanakkor több barátnőm is van, aki belebonyolódott már olyan kapcsolatba, ahol ő volt a harmadik. Talán mondanom sem kell, egyik sem volt egy sikertörténet, és bár mindegyik kapcsolat különbözőképpen alakult, egy közös volt bennünk: a barátnőim minden egyes esetben sérültek a történetben.

Azt gondolom, hogy tudatosan egy nő sem arra vágyik, hogy egy férfi szeretője legyen, ugyanakkor ha beüt a szerelem, akkor kevesen vagyunk képesek nemet mondani az elsöprő vágyra, és belemegyünk olyan helyzetbe is, amit normál esetben nem tennénk. Szeretőnek lenni szerintem egy vesztes pozíció, nagyon ritkán lehet jól kijönni belőle, és hát szerintem egy férfiról sem fest túl jó képet, hogy hónapokig, vagy akár évekig kettős életet él.

Timi

A húszas éveinket tapostuk, amikor Timi beleszeretett Andrásba, aki nős volt. Munkahelyen találkoztak és bár a barátnőm mindig is két lábbal állt a földön, ezúttal képtelen volt racionálisan gondolkodni, teljesen elragadták az érzelmek. Akkoriban nehezen tudtam őt megérteni, el is távolodtunk egymástól, ő viszont rendületlenül kitartott András mellett. A kitartása végül meghozta a gyümölcsét, András elvált, összeköltözött a barátnőmmel és úgy tűnt, hogy minden szép és jó, egészen addig, amíg a férfi be nem jelentette, hogy másba szerelmes. Hiába asszisztálta végig a válást a barátnőm, és tartott ki mellette tűzön-vízen át, András végül mást választott élete párjának.

Forrás: Shutterstock

Orsi

Orsi egy baráti társaság révén ismerkedett meg Attilával és rögtön fellángolt közöttük a szerelem. A bökkenő az volt, hogy Attilának felesége és két gyermeke volt, de ez őt egyáltalán nem akadályozta meg abban, hogy a barátnőmnek udvaroljon. Nem ő volt az első nő, akivel megcsalta a feleségét, aki egy idő után tudomást szerzett a szeretői viszonyról és jóvá is hagyta azt. A helyzet pikantériája az volt, hogy amikor épp hullámvölgybe került a házasságuk, még ő bíztatta a férjét, hogy találkozzon a barátnőmmel, mert az jó hatással volt az ő kapcsolatukra is. Orsi halálosan szerelmes lett és reménykedett, hogy Attila majd őt választja, a férfinek azonban esze ágában sem volt elhagyni a családját. A barátnőm csontsoványra fogyott, egy idegroncs lett és nagyon sok időbe telt, amíg ki tudott lépni ebből a káros hármasból.

Andi

Andi szintén a munkahelyén futott bele Dávidba, akivel szenvedélyes viszonyba bonyolódtak. A férfinak akkor még csak menyasszonya volt, de ez nem akadályozta meg abban, hogy jól érezze magát Andival. Utazgattak, őrült kalandokban volt részük, a barátnőm azt érezte, hogy megtalálta a másik felét. Közben azonban Dávid barátnője teherbe esett, így elkerülhetetlenné vált az esküvő, miközben a barátnőm is jelen volt az életében. Évekig tartott ez a kettős viszony. Végül Dávid elköltözött a családjától és összeköltözött Andival, így úgy tűnt, hogy a barátnőm győzedelmeskedett, ám a férfi nem tudott elszakadni a családjától, időről időre visszajárt a feleségéhez. Azt nem kalkulálta bele, hogy a két nő közben jóban lett és kibeszélték, hogy Dávid épp aktuálisan kinek mit hazudott, így a barátnőm már könnyen átlátott a szitán és sikerült végleg megszabadulnia ettől a mérgező férfitól.

Nyitókép: Shutterstock

Szerinted van arra esély, hogy a szeretőből feleség lesz, akit aztán a férje soha nem csal meg vagy hagy el?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.