szerelem család kibeszélő külföldre költözés párkapcsolat külföld kapcsolat külföldi férfi
Nem egy barátnőmtől hallom, hogy a magyar férfiakkal nem nagyon tudnak mit kezdeni, bezzeg a külföldi pasik nagyon bejönnek nekik. Nem tagadom, az utazásaim során nekem is voltak kalandjaim külföldiekkel, de én mindig is csak magyar férfi oldalán tudtam elképzelni az életemet.

Bár randiztam már osztrák, török, olasz és spanyol pasikkal is, de sosem alakult ki velük komoly kapcsolatom. Viszont nem egy olyan barátnőm van, aki itthon sehogy sem találta a helyét, külföldön viszont szembejött vele a nagy szerelem.

Réka

Rékával a munkahelyemen ismerkedtem meg. Bár nem volt köztünk szoros barátság, úgy döntöttünk, hogy elmegyünk együtt nyaralni Máltára. Én épp akkor voltam egy csúnya szakítás után, szerettem volna kiengedni a gőzt, na meg nem bántam volna egy kis nyári kalandot sem. Ezzel szemben Rékának komoly kapcsolata volt, bár nem volt az a nagy szerelem, jól megvoltak a sráccal. A nyaralás jól telt, sokat kirándultunk, buliztunk, mígnem az utolsó előtti este le nem szólított minket egy helyi srác. Épp csak leszaladt cigiért, de meglátott minket, ahogy a szelfibottal szerencsétlenkedünk, és felajánlotta, hogy csinál rólunk egy közös képet. A fotózkodásból aztán közös bulizás lett és számcsere a kolléganőmmel. Ezzel azonban nem ért véget a történet. Réka nem tudta kiverni a fejéből a srácot és pár hét múlva újra Máltára utazott.

A nyári flörtből nagy szerelem lett és szakítás az itthoni pasijával. Egy ideig távkapcsolatban éltek, majd egy év elteltével Réka kiköltözött Máltára, összeházasodtak és két gyermekük született. Azóta tudom, hogy nincsenek véletlenek, sorsszerű találkozások viszont annál inkább.

Forrás: Shutterstock

Bea

Beának sosem jöttek be igazán a magyar pasik, ugyanakkor nem akarta elhagyni Magyarországot, ezért milliószor megfogadta, hogy nem kezd többé külföldiekkel, de képtelen volt betartani a magának tett ígéretet. Egy fájdalmas szakítás után kiköltözött Ausztriába, egy szállodában kezdett dolgozni és gyógyította a lelkét a gyönyörű hegyekkel és tavakkal. Mivel nem akart magányos maradni, felment a Tinderre és elkezdett osztrák és német férfiakkal ismerkedni. Nem feltétlenül komoly kapcsolat volt a szándéka, szimplán jólesett neki a férfiak figyelme. Igy ismerkedett meg Markkal, de amikor komollyá fordulhatott volna a dolog, bejött a Covid és Bea kénytelen volt hazaköltözni. A távolság a kis tüzeket eloltja, a nagyokat viszont fellobbantja, így volt ez a barátnőmmel és Markkal is.

A lezárások, határzárak ellenére mindent megtettek, hogy találkozhassanak, ez pedig annyira közel hozta őket egymáshoz, hogy amikor vége lett az őrületnek, a barátnőm feladott mindent és Németországba költözött.

Anett

Anett nagyon nem találta a helyét itthon, ezért úgy döntött, hogy Franciaországban próbál szerencsét. Gyógytornász végzettséggel és francia nyelvtudással könnyen talált kinn munkát, mégsem volt elégedett. Felőrölte a magány, hatalmába kerítette a depresszió és amikor már a hazautat fontolgatta, egyik pillanatról a másikba belecsöppent az életébe Lucas. Szerelem volt első látásra,

Anett maradt, ma már két gyermekük van és egy csodaszép családi házban élnek Marseille közelében.

Éva

Éva mindig is Magyarországon képzelte el az életét, azonban arra nem számított, hogy betoppan az életébe Thomas. A szülei révén ismerte meg a férfit, sokáig csak barátkoztak, leveleztek, egy idő után azonban be kellett ismernie magának, hogy ez több, mint barátság. A férfi Hollandiában élt, jó munkája volt, ezért nem volt kérdés, hogy Éva fog költözni. Eleinte küszködött a nyelvvel és az idegen környezettel, de Thomas szerelme átsegítette a nehézségeken.

Ma már boldog feleség és két szép gyermek édesanyja.

Nyitókép: Shutterstock

El tudod képzelni, hogy más nemzetiségű férfival/nővel, külföldön alapíts családot?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.