magazin kibeszélő párkapcsolat ciki szakítás indok Lengyel Sára
A párkapcsolataink nem mindig alakulnak úgy, ahogyan azt eleinte elképzeltük. A boldog befejezés helyett sokszor csak összetört szívek és kínos élmények maradnak.

Egy párkapcsolat sokféleképpen érhet véget. Elmúlik a szerelem, vagy kiküszöbölhetetlen ellentétek lehetetlenítik el a békés együttélést, esetleg mérgezővé válik a párkapcsolat. De mi van azokkal a szakításokkal, amelyek meglehetősen abszurd indokokból esnek meg?

Rengeteg őrült oka lehet egy szakításnak, aminek látszólag semmi, de semmi értelme nincs, talán még annak sem, aki szakít. Ilyenkor pedig az ember hirtelen azt se tudja, hogy sírjon, mert vége van, vagy nevessen, amiért vége lett.

Összeszedtünk néhány igazán rémes, kínos, megtörtént esetet, amikor valaki teljesen őrült indokokat hozott fel a szakításra. Készítsd a popcornt, a zsepit, mert ezek a történetek ütni fognak.

Soha nem akart kiskifli lenni

Minden alkalommal amikor összebújtunk, én szerettem volna lenni a nagykifli. Szex után is szerettem én lenni az, aki a bújás ölelés részét végzi. Azt hiszem, úgy gondolta, hogy ez fenyegetést jelent a férfiasságára, mivel ezt hozta fel indokként, amikor szakítottunk.

Valóra váltotta az álmait

Bár teljesen észszerűtlennek és hihetetlennek tűnhet, de tényleg így volt. Egyszer jártam egy sráccal, aki azt álmodta, hogy valami rosszat tettem vele. Annyira kiakadt azon, amit az álmában tettem vele, hogy úgy döntött, a való életben is szakít velem.

Nem is tudtam, hogy együtt vagyunk

Egy időben sok randira jártam. Szerettem kiöltözni, ismerkedni, kíváncsi voltam. Egyszer találkoztam egy sráccal, akivel már a második randiig sem jutottunk el, mivel számomra teljesen érdektelen volt. A srác egy évvel később küldött egy üzenetet, hogy szakít velem, mivel soha nem próbáltam elérni őt. Nem is tudtam, hogy együtt vagyunk.

Forrás: Shutterstock

Azt hitte, hogy az anyjával jár

Egyszer szakított velem egy srác, amit azzal indokolt, hogy az anyjára emlékeztetem. Azt állította, hogy bármennyire is próbálkozott, nagyon nehéz volt, hogy ne jusson eszébe az anyja, amikor együtt voltunk. Azt hiszem, a szex nagyon kínos lehetett számára.

Csak vesztegetem az idejét

Egyszer azért szakított velem egy srác, mert nem szerettem átugrani a reklámokat, miközben az előre felvett filmeket néztük. Azt hiszem, azt gondolta, csak az idejét vesztegetem.

Nem tudtam olyan gyorsan futni, mint ő

Egyszer összejöttem egy sportőrülttel, ami nagyon jól indult, ráadásul engem is arra ösztönzött, hogy sokkal aktívabb legyek. Aztán egy nap, a semmiből úgy döntött, hogy szakít velem. Hogy miért? Azt mondta azért, mert nem tudtam lépést tartani vele, amikor futottunk, ezzel pedig hátráltattam őt a fejlődésben.

Soha többé rajongólányok

Végleg kiábrándultam azokból a lányokból, akik rajonganak valamilyen zenekarért. Egyszer összejöttem egy lánnyal, és minden jól ment, nagyon boldog voltam vele. Egy nap hirtelen közölte velem, hogy a kedvenc bandája a városban fog koncertezni, ő pedig kétségbeesetten szeretett volna intim kapcsolatba kerülni az egyik taggal. Ezért úgy döntött, hogy akkor és ott szakít velem. Enyhén szólva is teljesen ledöbbentem.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.