magazin kibeszélő vicces jelenet nős férfi üzenet Flört házasság
Tudom, tudom, nem szép dolog kibeszélni másokat, de komolyan mondom, hogy ezen a történeten nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Na jó, nevettem, viszont azért el is gondolkodtam kicsit azon, hogy mi visz rá egy nőt arra, hogy egy Marketplace hirdetés feladójának „kikezdős" üzenetet küldjön?

Nem érted, miről beszélek? Hát, én sem nagyon értettem, de a férjem sem. A történet annyi, hogy mint sokan mások, a feleslegessé vált bútoroktól Marketplace-en akartunk megválni, így a férjem profiljával feladtunk egy hirdetést. Nem először csinált ilyet sem ő, sem én, ám ehhez hasonló érdeklődést még egyikünk sem látott...

A dolog teljesen szokványosan kezdődött:

- Üdvözlöm! Érdeklődöm, hogy megvan még az ágy? - kérdezte a vásárlójelölt.

- Igen, megvan még – válaszolta a férjem.

Ez eddig teljesen szokványos üzenetváltás, ha valamit el akarunk adni, a következő reakció azonban közelről sem nevezhető mindennapinak, ugyanis a hölgy következő kérdése így szólt:

Veled együtt?

Persze én ebből mit sem sejtettem, egészen addig, amíg a férjem el nem kezdett kuncogni mellettem a kanapén. Mivel éppen az esti filmezést akarta beindítani a telefonján, azt hittem, talált valami vicces vígjátékot, ám amikor ránéztem, láttam, hogy valami másról lehet szó, mivel nagyon vigyorgott, miközben felém nyújtotta a telefont.

- Mi az? – kérdeztem tőle, majd a képernyőre pillantottam.

- Na, ilyen üzenetet sem kaptam még – nevetett. - Mit írjak neki? Hogy „Természetesen, a vevőért mindent"?

Elolvastam és én is önkéntelenül felnevettem, aztán kicsit elgondolkodtam...

Flört a Marketplace-en?

Forrás: Shutterstock

Először azon, hogy ki csinál ilyet? Oké, nagyon régen volt már aktuális téma nálam a társkeresés és el sem tudom képzelni, hol próbálkoznék, ha ismét terítékre kerülne, de kötve hiszem, hogy egy hirdetés kapcsán próbálnék flörtölni bárkivel.

Persze, tudom, ismerkedni bárhol lehet, ám egy hirdetés ürügyén? Nekem ez fura. Főleg, annak fényében, hogy

ha nekem valaki megtetszene a Facebookon, akkor első körben azért megnézném a profilját, és ha gyerek meg feleség látható rajta, akkor ezerszer meggondolnám, hogy ráírok-e a másikra és blamálom-e magamat!

Másrészt viszont, lehet, hogy nem is a figyelmetlensége miatt égette le magát ez az illető. Lehet, hogy megnézte a profilt, látta is a helyzetet, csak éppen hatalmas ívben tett arra, hogy a neki megtetsző férfi foglalt. Lehet, hogy ő is azt a hitvallást követi, amit olyan sokat: Csak az foglalt, akin fekszenek!

Nálunk ez a történet happy enddel végződött, hiszen annak ellenére, hogy mindketten megdöbbentünk, azért jót mulattunk a dolgon, meg az egész szituáció abszurditásán, ám biztosan akad olyan kapcsolat, ahol betalál egy ilyen üzenet és tönkre tesz, akár egy házasságot is... Persze ott valójában nem a kezdeményező fél a hunyó, hanem az, aki az elköteleződése ellenére belemegy egy ilyen flörtbe. De az már egy másik történet.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.