Nem vagyok MILF! Maximum egy dögös negyvenes

Néhány hete újra regisztráltam a Tinderre. Meglepő, hogy - a korábbiakkal ellentétben - ezúttal nem a velem egykorúak, hanem a fiatalabb pasik kezdtek nekem írogatni.

Mondjuk úgy: érdekes tapasztalat volt... Össze is szedtem néhányat a keményebb üzenetek közül:

  • "Dögös MILF vagy, nagyon megcsinálnálak!"
  • "A korodbeli nőket csak a saját kielégülésemre használom, de benned többet látok, minthogy lecumiztassalak a parkban."
  • "Taníthatnál néhány trükköt, a korodból kiindulva fantasztikus szerető lehetsz."

Talán ezeket bóknak szánták, de az ilyen mondatok kábé annyira töltenek el izgalommal, mint amikor a kanos munkások beszólnak az utcán - tehát semennyire. Ismerek olyan 40 pluszos nőket, akik kihívóan öltözködnek, kihívóan viselkednek, és előszeretettel cserkészik be a zsenge korú fiúkat.

Az egyik ismerősöm, egy frissen elvált anyuka például azt mondta, ő büszke arra, ha MILF-ként emlegetik. Mert rengeteg energiát fektet abba, hogy kívánatos maradjon két gyerek után. (És saját bevallása szerint undorodik az idősebb férfiaktól.)

Én azonban nem tartozom ebbe a csoportba. Igen, elmúltam negyven, nem csinálok titkot belőle. Igyekszem formában tartani a testemet és a lelkemet. Szeretem a férfiakat - azt sem tagadom, hogy imádom a szexet. De nem szeretem, ha MILF-eznek. (És a "puma" szó hallatán is kiver a víz.) Egyrészt, mert nincs gyermekem. Másrészt, mert nem azért regisztrálok egy társkeresőre, hogy levadásszam a fiatal, jó génállományú egyedeket.

Forrás: Shutterstock

Nyilván beállíthatnék életkor szűrőt, de a potenciális jelölteket nem az alapján válogatom, hogy ki melyik évben született. Vannak ugyanis olyan ötvenesek, akik megrekedtek a kamaszkornál a személyiségfejlődésben. Ugyanakkor egy harmincéves is lehet minden tekintetben érett. Ezért igyekszem nyitottan hozzáállni mindenkihez.

Szerintem a MILF kifejezés nem bók, hanem az ismerkedés megkezdésének közhelyes és ízléstelen módja. Azok, akik így neveznek, nem teljes személyiségként, hanem pusztán kéjeszközként tekintenek rám, ez pedig egyáltalán nem vicces - sőt, sértő és rendkívül lealacsonyító.  

Lehet, régimódi vagyok, de sokkal szívesebben hallanám, hogy szép a mosolyom vagy különleges a kisugárzásom - a szextárgyiasítás helyett. Mert 21. század ide vagy oda, igenis szükségem van az udvarlás édes érzésére. És nagyon hiányoznak a tartalmas beszélgetések, az inspiráló párbeszédek. Hiányzik az a szívdobogtató készülődés az első randevúra, és a gyönyörű, kézzel írott szerelmes levelek a kedvestől.

Én nem olyasvalakire vágyom, aki egy B-kategóriás pornófilm szereplőjeként, vagy két lábon járó vaginaként kezel. Én a társamat akarom megtalálni. Üzenem tehát mindenkinek, aki a cikk olvasása közben magára ismert: amikor legközelebb kísértést érez arra, hogy lemilfezzen egy nőt, gondoljon a feleségére és az anyukájára...

Nyitókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek