párkapcsolat kibeszélő egyéjszakás kaland kötődés
Sosem volt még egyéjszakás kapcsolatom, bármilyen meglepő is. A mai felszínes, sokszor érzelemmentes világban ez ritkaságszámba megy.

Sokat gondolkodtam azon, vajon az, aki azt javasolja, hogy próbáljam ki az egyéjszakás kalandot, annak megéri? Sosem szeretne majd semmi komolyat attól a férfitól, akivel ágyba bújt? Nekem ez egyrészt azért nem menne, mert ha egy valóban szimpatikus randipartnerrel találkoznék, akkor előfordulhatna, hogy egy pillanat alatt képes lennék beleszeretni, pláne, ha szép szavakat duruzsolna a fülembe. Szeretnék hinni a szavainak, még akkor is, ha tudnám, hogy csak arra az egy éjszakára szólnak.

Nekem nagyon fontos a lelki kötelék, ami nélkül nem tudnám élvezni az együttlétet. Fontos, hogy elkezdjem érezni, hogy van köztünk valami, hogy érdeklem, és nem csak egy alkalmat szeretne tőlem. A legtöbb randimon előfordul, hogy egy férfi már az első alkalommal szeretne az ágyamba bújni, de én erre képtelen vagyok, még akkor sem, ha érzem a köztünk lévő vibrálást. Van valami, ami nem engedi, hogy szabadjára engedjem a vágyaimat. Ez a valami állandóan megálljt parancsol.

Számomra mindig is fontos volt, hogy az adott partner érdeklődjön irántam, és meglegyen a kölcsönös szimpátia. Hogy egy kibontakozó szerelemben adjam át magam ezeknek az érzéseknek, ne pedig egy egyszeri találkozás alkalmával. Egy szerelmi kötelékben biztonságban érzem magam, tudom, hogy a férfi, akinek odaadom magam, csak engem akar. Fontos, hogy udvaroljon, levegyen a lábaimról. Ha úgy érzem emberileg is érdeklem a kiszemelt férfit, és megpróbál a kedvemben járni, akkor én is könnyebben nyílok meg.

Forrás: Shutterstock

A társkeresés manapság nagyon nehéz. Mindenki csak a felszínen próbál maradni, és kevesen akarnak energiát és időt áldozni arra, hogy a másikat jobban megismerjék. Hányszor történt már, hogy egy olyan férfiba botlottam, aki úgy váltogatta maga körül a lányokat, mint más az alsóneműjét. Mert lányok mindig, mindenhol vannak, nem igaz? Hát így.

Ezzel a felületes hozzáállással nem tudok azonosulni. Nem akarok beállni a sorba, bár valszínűleg nem is tudnék. A legnagyobb probléma, hogy sok nő szinte azonnal odaadja magát az első férfinak, így aztán az teljesen elkényelmesedik, minek és miért küzdene? A legtöbb nő ugyanis kétségbeesetten keresi a párját, és lehethogy bármire hajlandó lenne azért, csak, hogy találjon végre egy normális társat.

Egy odaadó társra vágyom, akin érzem, hogy nemcsak felületesen szeretne megismerni, hogy aztán az ágyába csalogasson. Sok férfi felháborodik azon, ha egy nő nem áll rendelkezésre szinte azonnal. Nem is küzdenek aztán érte, hiszen úgyis jön majd a következő lány, aki viszont szívesen ugrik a hívó szóra.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.