szerelem kibeszélő reggel párkapcsolat boldogság
Kócos haj, csík szem, megrögzött kávé utáni vágyakozás - no és a világ iránti haragról se feledkezzünk meg... Minden nap ezt érzem, amikor fel kell kelni. És persze pont nekem. És persze pont most...

Az #utálokfelkelni csoport örökös tagjaként eddig gyakorlatilag csukott szemmel, unottan, monoton módon kezdtem a napjaimat. Aztán valami más lett, és igazából már nem is haragszom a hajnalra. Mostanra végre tudom, hogy a reggelek nem a hőn szeretett álmaim végét jelentik, és nem is a hétköznapi életem kezdetét.

Sikerült megértenem, hogy ez több mint egy egyszerű napszak. Mindegyik egy újabb lehetőség arra, hogy lássalak, hogy megöleljelek. Egy újabb lehetőség a beszélgetésre, a megértésre, az együttlétre. Lehetőség, hogy érezzem és éreztessem a szerelmet. Kettőnk lehetősége a boldogságra.

Egyszerűen szeretek felébredni, mióta mellettem vagy. Szeretem a szavakat, amiket ébredezés közben a fülembe súgsz, mert nemcsak elnyomják, de szinte dallammá varázsolják a gonoszan csörgő óra hangját. Szeretem az ölelésed, mert amint kinyílik a szemem, tudom, hogy biztonságban vagyok, és vigyázol rám.

Szeretem a simogatásod, amivel újra és újra felfedezed a testem minden apró részletét. Érzem, és érezteted, hogy különleges vagyok számodra. Szeretem a csókjaidat, a reggeli szeretkezéseinket, mert még inkább eggyé leszünk, még közelebb kerülünk egymáshoz.

Szeretem az illatod, mert ha felidézem, mindig az együtt töltött időre és a boldogságunkra emlékeztet - akkor is, ha nem vagy épp velem. Szeretem nézni, ahogy készülődsz, mert - a vágyak mellett - végtelen büszkeség tölt el, hogy mellettem vagy. Pontosabban, hogy te vagy velem és mellettem. Szeretem a reggeli vicceidet, az őszinte nevetésedet, mert még mosolygósabbá teszik a napomat, még akkor is, ha az egész fürdő a zuhanyrózsás csatáinktól vizes.

Szeretem a figyelmességedet - legyen szó kávéról vagy reggeliről, mert ezek mind azt sugározzák felém, hogy fontos vagyok. Szeretem a szerelmes pillantásodat, mert újra és újra - már kora reggel - megerősít a döntésemben, hogy téged választottalak. Szeretem, hogy a reggeleink rólunk - és nekünk - szólnak. Szeretem a tetteink és a szavaink összhangját.

Mióta megérkeztél, egyetlen percet, egyetlen lehetőséget sem szeretnék elvesztegetni az életemből. Minden este izgatottan várom, hogy reggel legyen, és újra élhessek. Veled. Szeretem őket, mert egy újabb lehetőséget adnak, hogy még boldogabb legyek veled. Köszönöm ezeket a reggeleket!


Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.