magazin Tinder kibeszélő ismerkedés
Az online társkeresés elején mindannyian ugyanazokkal a kihívásokkal küzdünk: milyen fotót töltsünk fel magunkról, mennyi információt osszunk meg nyilvánosan, vagy hogyan kezdjünk bele egy beszélgetésbe. Összegyűjtöttük a leghasznosabb tudnivalókat, hogy a párkeresés sikeres és gördülékeny legyen számodra a virtuális térben is!

Nézzük, mik azok a szempontok, amelyek mentén érdemes használni a legnépszerűbb randiappot.

Milyen fotókat ajánlott feltölteni?

Srácok! Sokan beleestek abba a hibába, hogy szerintetek a konditeremben készült feszítős fotók a legvonzóbbak a nők számára. Ki kell ábrándítsunk titeket: nem erre vagyunk kíváncsiak. Szimpatikus a lányoknak, ha a feltöltött fotók mesélnek rólad, megmutatják, hogy mi érdekel téged, és mi élvez prioritást az életedben. Érdekes, de a legtöbb csaj automatikusan balra húzza azokat a pasikat, akik napszemüveges fotót raknak fel, ezért javasoljuk, hogy tölts fel legalább egy olyan fotót, amin tisztán látszik az arcod és a tekinteted.

Töltsd fel legalább 5 darab más-más szögből készült képet. Ha minden nap jársz edzőterembe és ez része az életednek, akkor mutasd meg! Ha szeretsz kirándulni és világot látni, azt mutasd meg! Ha a kisállatod a mindened – és nem csupán azért töltesz fel vele egy fotót, hogy becsajozz vele –, akkor mutasd meg! A nőknek tetszik, ha az életed egy olyan momentumáról is töltesz fel fotót, ahol épp valamilyen sikert értél el: például lefutottad a maratont, vagy munkahelyi elismerésben részesültél.

Bemutatkozó rész: mit és mennyit kell írni?

A profilodnak ez a része arra szolgál, hogy megoszd a legfontosabb tudnivalókat magadról, és témaalapot adhass az ismerkedéshez. Érdemes megosztanod néhány alapinformációt, például, hogy hány éves vagy, mivel foglalkozol, milyen egyetemre jártál, dohányzol-e, vagy milyen hobbijaid vannak. Az applikációban ezeket mind-mind be tudod állítani, és matricaként fognak megjelenni. Tévesen a legtöbb pasi azt gondolja, hogy fel kell tüntetnie a magasságát, miközben a nőknek ez sokkal kevésbé fontos.

Forrás: Shutterstock

Hogyan kezdjünk el beszélgetni?

Íratlan szabály, de a beszélgetést minden esetben a pasinak kell kezdeményeznie. A nyitást frappánsan és határozottan kell megközelíteni, ami kimondottan nehéz feladat, de nem lehetetlen! A „szia cica, járunk?" és hasonló igénytelen üzenetek helyett máris jó pontot szerezhetsz, ha rögtön belevágsz egy témába. Próbálj nyitott kérdéseket feltenni, például a kiszemelted hobbijáról, foglalkozásáról, hogy gördülékenyen menjen a beszélgetés.

Légy őszinte és befogadó, de ügyelj arra, hogy ne lépd át a másik fél határait és ne légy tolakodó. Érdemes az üzenetváltások legelején kitérni arra, hogy ki és milyen kapcsolatot keres, ezáltal pedig egymás idejét sem fogjátok húzni. Ha szeretnéd komolyabban megismerni, akkor nyugodtan feltehetsz olyan kérdéseket is, amelyek segítségül szolgálhatnak az első randevútokhoz. Fontos, hogy a lányok szeretik és el is várják, hogy egy héten belül elhívd őket randizni. Ha elhúzódik a találkozás, akkor komolytalannak fognak tartani, és a végén garantáltan kosarat kapsz tőlük.

Összességében: így állj hozzá a Tinderhez!

A találkozó pillanatáig fontos, hogy lazán állj az eseményekhez. Érdemes úgy felfogni, mint egy játékot, és semmiképpen se úgy, hogy muszáj megtalálnod az igazit. Nem szabad megsértődni, ha valakinek nem vagy szimpatikus vagy visszamondja a találkozót.

A randin sokkal teljesebb képet kapsz a beszélgetőpartneredről: hallod a hangszínét, megérzed az illatát, de arra is csak személyesen kapsz választ, hogy van-e köztetek kémia. Ne legyenek elvárásaid, csak élvezd az ismerkedést, minden izgalmával együtt.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.